Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Tielt 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Productnummer: FL1002-WVBR Groef op de langezijde   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

€ 23,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Tielt 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

  • Mooie V-groef aan de lange zijde
  • Natuur Eiken design
  • Makkelijk te plaatsen
  • Sterke slijtlaag

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Tielt 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Laminaat met 2V-Groef

Het Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Tielt is een uiterst sterk een duurzaam product, aangeboden in een prachtig natuurlijk dessin. De laminaat panelen hebben een afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.8 cm en zijn voorzien van een V2-Groef. Door de aanwezigheid van deze trendy groef op de lange zijde ontstaat er moderne vloer met een luxe uitstraling. Het rustiek eiken patroon heeft veel weg van een echte houten vloer door zijn realistische look. Wilt u liever eerst het West Vlaanderen Laminaat in het echt zien? Bestel dan een proefmonster. 

A-Kwaliteit vloer

We willen bij Gadero vloeren leveren van top kwaliteit. Daarom kan het Beautifloor West Vlaanderen Lamiaat niet achterblijven in onze assortiment. De vloer heeft een sterke toplaag dat kraswerend en slijtvast is, ideaal voor een intensief huishouden en normaal kantoor gebruik. Door de top kwaliteit heeft het laminaat een uitstekende gebruiksklasse van 32. Met de gebruikklasse wordt de kwaliteit voor een intensief huishouden bevestigd. Zo ook de lange garantie termijn van liefst 20 jaar bij huishoudelijk gebruik. Daarnaast is het Beautifloor laminaat geschikt voor gebruik met een vloerverwarming. Met een warmteweerstand van slechts 0.057 m² K/W en een geschikt ondervloer haalt u het beste resultaat! 

Eenvoudig vloer leggen

Dankzij het bekende Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. Door dit wentelsysteem klikt u de panelen gemakkelijk maar ook heel stevig in elkaar. Met een stabiel vloer als resultaat!  Gaat u deze Beautifloor vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen door een profesionel? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laminaat vloer Tielt Beautifloor West Vlaanderen product Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Tielt 126.1 x 19.2 x 0.8 cm Groef op de langezijde   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 23,45 Per m2 incl. BTW