Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Waregem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-WVA   |   Met groef op langezijde   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Adviesprijs
€ 23,95 € 23,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Waregem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

  • V-groef op lange zijde
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Prachtig Eiken Design
  • IJzersterke Slijtlaag

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Waregem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Prachtige V-Groef op langezijde

Het Beautifloor West Vlaanderen Waregem BTM574 Laminaat is een uiterst sterk en duurzaam product, aangeboden in een prachtig design. Met de afmetingen van 126.1 x 19.2 x 0.8 cm en een 2 zijdige groef wordt er mooi vlak laminaat vloer gerealiseerd. Deze vloer met trendy v-groef aan de lange zijde zorgt voor een extra ruimtelijk effect. Door 2-v groef zal het laminaat van Beautifloor minder slijten. Kleine zandkorrels zullen in de naden vallen waardoor er geen wrijving komt als u erop loopt. Verder zijn de vloerpanelen voorzien van een sterke toplaag dat kraswerend en slijtvast is. Door de sterke kwaliteit valt de vloer in een gebruikersklasse 32 en is hierdoor geschikt voor een intensief huishouden en normaal kantoor gebruik. En de lange garantie termijn van 20 jaar bij privé gebruik bevestigd de top kwaliteit.

Geschikt voor Vloerverwarming

Wist u dat deze vloer geschikt is voor vloerverwarming? De laminaat vloer heeft een lage weerstand van maar 0.057 m² K/W. Wat u nog nodig heeft is een geschikt ondervloer voor vloerverwarming voor een optimaal resultaat. Met een verkeerde ondervloer zal de vloerverwarming niet goedwerken en dat is natuurlijk zonde! Gelukkig hebben wij van Gadero de beste ondervloer voor vloerverwarming voor u klaar liggen! 

Bruin Vergrijsd Design

Dit West-Vlaanderen Waregem laminaat heeft een prachtig dessin. Het verassende eiken patroon heeft een rustige uitstraling voor veel sfeer. Met een prachtig houtlook in een bruin vergrijsde kleur ziet de vloer er zeer luxe uit. Ziet u het West-Vlaanderen laminaat van Beautifloor al thuis liggen? Of wilt u de donker bruine vloer liever eerst in het echt zien? Bestel dan een proefmonster via de huidige pagina.

Makkelijk te plaatsen

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed verbonden blijven met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

*Voor het bestellen van de laminaat vloer geldt er een minimaal afnamen van 10m2 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beautifloor Laminaat West-Vlaandere Waregem BTM574 Product Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Waregem 126.1 x 19.2 x 0.8 cm EUTR   |   Met groef op langezijde   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 23,45 Per m2 incl. BTW