Logo Gadero
service

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Wielsbeke 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Productnummer
FL1002-WVBE
20 jaar garantie
Groef op lange zijde
4009320_beautifloor_west_vlaanderen_wielsbeke
4009320_beautifloor_laminaat_west_vlaanderen_wielsbeke
Per m2

23,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
126,1 cm
Breedte
19,2 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Groef op langezijde

 • Realistische Eiken structuur

 • Voorzien van het Uniclic systeem

 • Geschikt met vloerverwarming

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
126,1 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
19,2 cm

Beautifloor West Vlaanderen Laminaat Wielsbeke 126.1 x 19.2 x 0.8 cm

Trendy 2V-Groef

Een laminaat uitzoeken kan lastig zijn, maar met het Beautifloor West Vlaanderen Wielsbeke BTM597 laminaat is de keuze zo gemaakt! Een vloer met kwaliteit en een trendy v-groef in prachtige vergrijsde eiken uitvoering. De laminaat panelen hebben een afmeting van 126.1 x 19.2 x 0.8 cm en een groef op de lange zijde. De voordelen van deze groef hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 • Kleine vuill en zand zal in de naden terecht komen. Hierdoor komt er minder wrijfing als er op gelopen wordt. Met als voordel dat de kans op krassen aanzienlijk wordt verminderd.

 • Er wordt extra diepte gecreëerd voor een ruimtelijk effect.

 • Door de groef heeft de vloer meer weg van een echte houten vloer.

 • De vloer heeft een luxe uistraling vergeleken met een vlakke vloer zonder een groef.

Gebruik een stofzuiger om de groeven van het laminaat vrij te houden van rommel.

Gebruikersklasse 32

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat mag de woonplezier natuurlijk niet verderven. De Wielsbeke vloer is voorzien van een sterke toplaag dat kras- en slijtbestendig is. Hierdoor is het grijze eiken laminaat geschikt voor een intensief huishouden en zelfs voor klein kantoor gebruik. Een vloer voor elke gezin situatie! Door de sterke kwaliteit valt de vloer in een gebruikersklasse van 32 / AC, Hierdoor is de lange garantie termijn van 20 jaar bij pivé gebruik meer dan terecht!

West-Vlaanderen Wielsbeke

Het uniek Wielsbeke design uit het West Vlaanderen collectie heeft een wit-grijze en bruine kleur. De planken zijn voorzien van een voelbaar structuur met prachtige houtlook voor een ongekend realistisch effect. Voor wie op zoek is naar een luxe vloer met een zachte kleur is op het juiste adres met het Wielsbeke laminaat. Liever eerst de vergrijsde kleur in het echt zien? Dan bieden wij de mogelijkheid om een proefmonster te bestellen! Dat kan via de huidige pagina door te klikken op de grijze button 'proefmonster aanvragen'.

Uniclic legsysteem

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed blijven verbonden met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Zorg voordat u deze laminaat vloer gaat plaatsen voor een passende ondervloer bij uw persoonlijke situatie! Vraag gerust voor advies. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Bijbehorend bij dit product