Drywood Woodstain VV Antraciet 20 Liter voor gevelbekleding

Productnummer: LDS15148-20L Antraciet beits voor gevelbekleding

Voor- en nadelen van Drywood Woodstain VV Antraciet 20 Liter voor gevelbekleding

  • Geeft een prachtige antraciet kleur
  • Beschermt het hout
  • Trekt diep in het hout
  • Is makkelijk te onderhouden
  • Moet eerste keer rondom aangebracht worden

Drywood Woodstain VV Antraciet 20 Liter voor gevelbekleding

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Woodstain VV is de oplossing voor gevelbekleding. De beits is verkrijgbaar in talloze kleuren. Één van de populairste kleuren is antraciet. Deze kleur is erg modern en rustiek. Het betreft in dit geval een zijdeglans beits. Woodstain VV is ook ontzettend populair in de professionele bouw. De beits beschermt namelijk het hout enorm sterk waardoor de levensduur flink verlengt kan worden. Op lange termijn is dit dus een zeer duurzaam product. Omdat het watergedragen is, is het niet slecht voor het milieu. De beits is semi-filmvormend. Deze kleur is dekkend. Met deze beits hebben schimmel, houtrot en krommingen geen kans meer op uw gevel! In dit blik zit 20 liter Woodstain VV. Dit is normaal gesproken ongeveer genoeg voor 200 vierkante meter. Houdt er wel rekening mee dat u waarschijnlijk meerdere lagen aan dient te brengen. 

Kunt u uw kleur niet vinden bij Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl voor alle RAL-kleuren en vele transparante kleuren.

Tips bij het aanbrengen

Wij van Gadero adviseren altijd om voor montage twee lagen rondom uw hout aan te brengen. Zo zorgt u er voor dat er van geen enkele kant vocht en vuil in het hout kan trekken. Dit voorkomt dan het hout krom gaat trekken en biedt ook bescherming tegen rot en schimmel. Vervolgens kunt u gaan monteren en na montage kunt u nog eens overschilderen voor het mooiste resultaat. Qua onderhoud zou u er 5 jaren lang niet na om hoeven kijken. Dat is echter in theorie. De praktijk leert dat elke gevel anders is wat betreft onderhoud. Daarom is het belangrijk om van jaar tot jaar te kijken of uw gevel toe is aan onderhoud. Dit is vaak met het blote oog prima te zien. Dit kan al na een jaar of 3 zo zijn, maar ook na 7 of 8. 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 200 m2 Woodstain VV antraciet gevelbekleding beits Woodstain VV Antraciet Beits voor gevelbekleding Zijdeglans 20 liter Antraciet beits voor gevelbekleding Op voorraad
€ 629,95 Per stuk incl. BTW