Drywood Woodstain VV Ebony mat Zwart 2,5 Liter voor gevelbekleding

Productnummer: LDS15152-2-5L Dekkende beits voor Gevelbekleding

€ 94,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Drywood Woodstain VV Ebony mat Zwart 2,5 Liter voor gevelbekleding

  • Geeft een prachtige mat zwarte kleur
  • Beschermt het hout
  • Trekt diep in het hout
  • Is makkelijk te onderhouden
  • Moet eerste keer rondom aangebracht worden

Drywood Woodstain VV Ebony mat Zwart 2,5 Liter voor gevelbekleding

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Wanneer u houten gevelbekleding heeft, wilt u natuurlijk zorgen voor een goede bescherming om de duurzaamheid te verhogen. U kiest dan voor een hoogwaardige beits om die bescherming te bieden. Met de Woodstain VV van drywood kunt u dit realiseren. Tegelijkertijd kunt u het hout de mooiste kleuren geven voor houten gevels. In dit geval gaat het om de kleur Ebony mat zwart, één van de meest populaire kleuren. De mat zwarte uitstraling is erg rustiek en modern. De beits wordt naast gevels ook gebruikt voor tuinhuizen en bijvoorbeeld schuren. Met dit blik van 2,5 Liter bewerkt u ongeveer 25 vierkante meter. Houdt er wel rekening mee dat u het beste meerdere lagen kunt aanbrengen en ook rondom.

Kunt u uw kleur niet vinden bij Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl voor alle RAL-kleuren en vele transparante kleuren.

 

Tips bij het aanbrengen

Het aanbrengen is een belangrijke klus die wat aandacht behoeft. Teknos Drywood adviseert altijd om de eerste twee lagen rondom aan te brengen in een fabriek. Dit is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk. Gelukkig kunt u het ook gewoon zelf doen met de hand. Dit kan met een kwast of met een roller. Wij adviseren altijd om het hout nog voor montage twee keer rondom te behandelen. Vervolgens kunt u na montage de zichtzijde nog behandelen. Qua onderhoud wordt meestal 5 jaren aangehouden. Dit verschilt echter enorm en hangt af van veel factoren. Geadviseerd wordt dan ook om dit per jaar te bekijken. Controleer regelmatig de staat van uw gevel. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 25 m2 Woodstain vv drywood ebony Drywood Woodstain VV Ebony mat Zwart 2,5 Liter voor gevelbekleding Dekkende beits voor Gevelbekleding Op voorraad
€ 94,95 Per stuk incl. BTW