Logo Gadero
service

Drywood Woodstain VV Equal Weathering 20 Liter voor gevelbekleding vergrijzing

Productnummer
LDS15153-20L
Vergrijzing voor gevelbekleding
vergrijst_1

657,25

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Zorgt voor een mooie egale vergrijzing

  • Beschermt het hout

  • Trekt diep in het hout

  • Is makkelijk te onderhouden

  • Moet eerste keer rondom aangebracht worden

Specificaties

Kleur
Grijs

Drywood Woodstain VV Equal Weathering 20 Liter voor gevelbekleding vergrijzing

Heeft u houten gevelbekleding of bent u van plan dit aan te gaan schaffen? Dan kan het slim zijn om te gaan beitsen. Één van de redenen om te gaan beitsen zit hem in de vergrijzing. Veel gevelhout verkleurt niet egaal. De ene plank wordt nou eenmaal vochtiger dan de andere. Ook zit er veel verschil in de hoeveelheid zon die de planken vangen. Dit betekent dat er verkleuring ontstaat die totaal niet egaal is. Dat is natuurlijk jammer. Voor mensen die meteen een mooie vergrijzing willen realiseren is er deze Woodstain VV van Teknos Drywood. De beits beschermt het hout en geeft gelijk een prachtige, verweerde, grijze look. Iets wat erg populair is en veel mensen mooi vinden.

Dit blik van 20 liter is genoeg voor 20 vierkante meter hout.Houdt er wel rekening mee dat u waarschijnlijk meerdere lagen wilt aanbrengen. Er zijn ook kleinere blikken te verkrijgen van 10 en 2,5 liter. Gemiddeld gebruikt u zo'n 0,1 liter per vierkante meter.

Tips bij het aanbrengen

Het is belangrijk dat u de beits op de juiste manier aanbrengt. De eerste lagen kunnen aangebracht worden in een fabriek voor maximale bescherming. Is dit geen optie in uw geval? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon zelf aan de slag gaan. Met een kwast of roller brengt u de beits aan op het hout. Doe dit niet onnodig dik. De eerste twee lagen dienen voor montage geheel rondom aangebracht te worden. Dit kost even tijd. Vervolgens kunt u het gevelhout monteren en nog eens overschilderen aan de zichtzijde. Het is altijd verstandig om de informatie bladen van Drywood door te lezen voor gebruik van de beits. Ook op de verpakking staat informatie.