Logo Gadero
service

Drywood Woodstain VV Zwart Zijdeglans 10 Liter voor gevelbekleding RAL9005

Productnummer
LDS15150-10L
Zwarte dekkende beits voor gevelhout
zwart_ral9005_1

354,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Geeft een prachtige zwarte kleur

  • Gaat jaren lang mee

  • De nummer 1 keuze bij professionals

  • Eerste keer rondom aanbrengen

Specificaties

Kleur
Zwart

Drywood Woodstain VV Zwart Zijdeglans 10 Liter voor gevelbekleding RAL9005

Teknos Drywood Woodstain VV is een absoluut top product als het gaat om de bescherming en kleuring van gevelbekleding. Gevelbekleding heeft als kenmerk dat het nog wel eens wil krimpen en uitzetten. Dit maakt het lastig om te bewerken met een goede verf. Deze beits is echter elastisch genoeg en beschermt uw gevelhout tegen houtrot, schimmel en verkleuring. Tegelijkertijd krijgt uw hout een prachtige zwarte kleur. De beits heeft een zijdeglans afwerking en dit geeft een unieke uitstraling.

Woodstain VV van Teknos Drywood is een watergedragen product en daarmee minder milieubelastend dan veel van de concurrenten. De beits is niet-filmvormend en daarom perfect voor niet-maatvast timmerwerk. Naast gevelbekleding wordt de beits ook gebruikt op ander vergelijkbaar timmerwerk. De beits is goed te gebruiken op Ayous, Red Cedar en ander gevelhout. Let op: Afhankelijk van de kleur en ondergrond kunnen houtsoorten als Red Cedar of verduurzaamd hout gaan doorbloeden

Kunt u uw kleur niet vinden bij Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl voor alle RAL-kleuren en vele transparante kleuren.

Tips bij het gebruiken

Het aanbrengen van dit product vergt wel even wat aandacht. Het is namelijk belangrijk dat u de instucties goed opvolgt. Wanneer u een gevel heeft die eerder is behandeld kunt u gewoon gelijk beginnen met schilderen. Echter bij onbehandelde gevels adviseren wij om nog voor montage al de planken rondom te voorzien van beits, in twee lagen. Dit kunt u in een fabriek laten doen maar kan ook zelf gedaan worden. Laat tussendoor de planken drogen. Vervolgens kunt u beginnen met het monteren van het hout. Ten slotte brengt u aan de zichtzijde nog een laag aan. Is uw hout al gemonteerd? Dan kunt u ook gewoon deze beits gebruiken. Echter kan vocht dan vanaf de achterkant in het hout trekken en voor de klassieke problemen zorgen bij hout. Zo kan het gaan krommen of kunnen er schimmels ontstaan. Dit komt omdat hout nou eenmaal een natuurlijk product is.