Drywood Woodstain VV Zwart Mat 2,5 Liter voor gevelbekleding RAL9005

Productnummer: LDS15150-2-5L Dekkende beits voor Gevelbekleding

€ 98,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Drywood Woodstain VV Zwart Mat 2,5 Liter voor gevelbekleding RAL9005

  • Geeft een mooie zwarte kleur
  • Beschermt het hout
  • Trekt diep in het hout
  • Is makkelijk te onderhouden
  • Moet rondom aangebracht worden

Drywood Woodstain VV Zwart Mat 2,5 Liter voor gevelbekleding RAL9005

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Met deze Woodstain VV van Teknos Drywood in de kleur zwart (RAL9005) beschermt u uw gevelbekleding tegen houtrot, schimmel en verkleuring. Tegelijkertijd geeft u de gevel een prachtige gitzwarte kleur. Van de vele kleuren die Teknos Drywood kan leveren is dit misschien wel de aller populairste. In deze pot zit 2,5 Liter verf. Dit is genoeg voor ongeveer 25 vierkante meter. De beits is watergedragen en niet film-vormend. 

Naast het behandelen van gevelbekleding, wordt dit product ook ingezet bij het beitsen van ander niet-maatvast timmerwerk. De kleur is in dit geval Mat. Omdat het zo'n donkere en dekkende kleur is, gaat de structuur van het hout waarschijnlijk wel voor het oog verloren.

Kunt u uw kleur niet vinden? Kijk dan op www.beitz.nl. 

Tips voor het gebruiken van Woodstain VV

Let er op dat u dit product goed gebruikt. Volg hiervoor de instructies altijd goed. Bent u van plan om nieuwe gevelbekleding te gaan behandelen bij montage? Dan is dat even wat extra werk. Het hout dient namelijk rondom behandeld te worden. Dit doet u dus nog voor montage. Bij voorkeur minstens 2 lagen. Teknos Drywood adviseert altijd om dat machinaal in een fabriek te laten doen. Dit is echter niet voor iedereen een optie. U heeft ook de optie om dit zelf te doen. Door het hout rondom te behandelen zorgt u voor optimale bescherming. Na montage dient u dan nog de zichtzijde te behandelen voor optimale kleur en bescherming. 

Onderhoud is normaal gesproken slechts om de 5 jaar nodig. Zeker bij donkere kleuren. Toch is de ene gevel de andere niet. Daarom is het van belang om elk jaar even goed te inspecteren wat de stand van zaken is. U kunt vaak goed zien of de beits aan vervanging toe is aan de kleur en structuur. Het onderhouden kan gemakkelijk omdat de verf goed overschilderbaar is. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 25 m2 Teknos Drywood Woodstain VV zwart Drywood Woodstain VV Zwart Mat 2,5 Liter voor gevelbekleding RAL9005 Dekkende beits voor Gevelbekleding Op voorraad
€ 98,75 Per stuk incl. BTW