Drywood Woodstain VV Zwartgrijs 10 Liter voor Gevelbekleding

Productnummer: LDS15149-10L

€ 329,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Drywood Woodstain VV Zwartgrijs 10 Liter voor Gevelbekleding

  • Geeft een prachtige Zwartgrijze kleur
  • Beschermt het hout
  • Trekt diep in het hout
  • Is makkelijk te onderhouden
  • Moet eerste keer rondom aangebracht worden

Drywood Woodstain VV Zwartgrijs 10 Liter voor Gevelbekleding

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Woodstain VV van Teknos Drywood is waarschijnlijk de beste oplossing voor onbehandelde gevelbekleding. Hout is een natuurproduct en kan daardoor wel wat extra hulp en bescherming gebruiken. Met deze beits kunt u dat realiseren. Woodstain VV is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Één van de populairsten is waarschijnlijk zwartgrijs. De kleur is modern, neutraal en uniek. Terwijl de beits uw gevel enorm kan verfraaien, beschermt het de gevel tegen krommingen, schimmel en bijvoorbeeld houtrot. Woodstain VV kan dus de levensduur van uw hout enorm verlengen. In dit blik zit 10 liter beits. Dat is ongeveer genoeg voor 100 vierkante meter, afhankelijk van de houtsoort. Houdt er wel rekening mee dat u meerdere lagen aan dient te brengen voor een goed resultaat, zeker bij de eerste keer. 

Kunt u uw kleur niet vinden bij Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl voor alle RAL-kleuren en vele transparante kleuren.

 

Tips bij het gebruiken van deze beits

Woodstain VV kan het beste de eerste keer in 2 lagen rondom aangebracht worden. Dit betekent dat u de klus dient te doen nog voor montage van het gevelhout. Door rondom te behandelen trekt er geen vocht meer in het hout en blijft het hout daardoor veel langer goed. Na montage dient u dan nog 1 of 2 lagen aan te brengen voor een mooie afwerking. Dit kunt u gewoon doen met een kwast, blokwitter of een roller. Als u klaar bent hoeft u na verwachting zo'n 5 jaren lang niks te doen aan uw gevel. Toch adviseren wij om dit jaarlijks te controleren. Soms ziet u dan duidelijk dat de gevel wel een nieuw laagje Woodstain VV kan gebruiken. Die kunt u dan gemakkelijk aanbrengen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 25 m2 Teknos Drywood Woodstain VV zwartgrijs Woodstain VV Zwartgrijs Beits voor gevelbekleding 10 Liter zijdeglans Ruim op voorraad
€ 329,95 per stuk incl. btw