Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas hout 2.5 liter

Productnummer: DE15097 Voor lariks douglas en meer! 1

€ 69,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 24 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas hout 2.5 liter

 • Sneldrogend
 • Zeer transparant
 • Perfect voor lariks douglas hout (2x aanbrengen)
 • Ook te gebruiken als betonverf

Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas hout 2.5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Let op: sinds 1 juli 2021 vernieuwd recept!

Met deze transparante beits heeft u een superproduct in huis voor het behandelen van lariks douglas hout. De beits werkt als een beschermende laag op uw hout. Denk hierbij aan het vergrijzen van onbehandeld lariks douglas tegen te gaan en de duurzaamheid te verlengen. Deze tuinbeits 2,5 liter is geschikt voor 30 tot 20 m2, afhankelijk van het te behandelen materiaal. We adviseren om vergrijzing tegen te gaan alles 2x te behandelen, zo behoudt u jarenlang die fraaie houtkleur van bijvoorbeeld lariks douglas of tuinmeubelen. Dit is een uniek product in de kleur clear transparant blank (kleurloos).

Transparante beits

Deze beits van het merk is transparant op lariks douglas,  teak hout etc. waardoor de structuur en kleur van uw hout mooi zichtbaar blijven. Het is de bedoeling om niet alles in 1 keer te smeren, maar in 2 of 3 dunne laagjes. Hierdoor kan de wax erin trekken en blijft het er niet bovenop liggen.

Voordelen van deze buitenbeits

De voordelen van tuinbeits zijn:

 • Bescherming tegen vocht, schimmels en algen
 • Eenvoudig aan te brengen en schoon te maken
 • Kleurvast en nauwelijks verkleuring door zonlicht
 • Verlaagt uw onderhoudskosten
 • Roestwerend
 • Ideaal te gebruiken als douglasbeits of lariksbeits
 • Geeft Lariks Douglas hout een langere levensduur en vertraagd het vergrijzen!
 • Waterafstotend
 • Impregnerend
 • Geen grondverf of andere primer laag nodig

Behandeltips

Let op! Hout moet altijd 'uitzweten'. Zorg er dus altijd dat uw hout goed droog en schoon is, voordat u het behandeld met een beits. Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer 2 keer aanbrengen.
 
De lariks douglas beits / coating is binnen enkele uren droog  (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond) en is ook verkrijgbaar in de kleuren eiken, groen, antraciet en bruin.  Bestel uw hout en douglasolie nu bij Houthandel Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Heb een garage van lariks hout, grof hout. Wat voor beits kan ik het beste gebruiken om te behandelen en het vergrijzen tegen te gaan zodat de geel/oranje houtkleur blijft bestaan?

Beitsen wordt hoe dan ook altijd iets donkerder van kleur. Beits heeft pigment nodig. Met deze Maxrelease beits verlengt u de levensduur en vertraagt u het vergrijzen wel op zeer goede wijze. Deze tuinbeits vormt een filterlaag over het hout.

 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
De Beitz superdekkende tuinbeits transparant voor Lariks Douglas is zeer beperkt beschermend tegen vergrijzing. Mijn nieuwe terras bestaande uit 25 m2 Siberische lariks heb ik hier 2 keer mee behandeld. Aan het begin van de zomer. Reeds tegen het einde van de zomer ontstonden de eerste grijze plekken. Nu na de winter is het veel erger geworden De informatie op de website klopt niet. Ook de firma Beitz bevestigde dat de informatie van Gadero niet juist is t.a.v het vergrijzen. Er zit te weinig pigment in om dat te bewerkstelligen. Voor mij na een periode hard werken aan de grote vlonder zeer frusterend. Vertrouwend op de info op de website van Gadero. Hopelijk veranderen jullie de informatie. Ik kan er nu niets meer aan veranderen aangezien je de beits niet zomaar even weg kunt schuren. Had dan liever niets gedaan of een kleur opgezet of een olie. Heel vervelend ! Ik was zo blij met de mooie Lariks planken......

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beitz transparant Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas hout 2.5 liter Voor lariks douglas en meer! Op voorraad
€ 69,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt