Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 0,75 liter

Productnummer: DE15000 Verduurzaming lariks douglas, beton en teak hout!

€ 14,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 48 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 0,75 liter

 • Zeer transparant
 • Perfect voor lariks douglas (2x aanbrengen)
 • Snel drogend (enkele uren)

Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 0,75 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Let op: vernieuwd recept sinds Juli 2021!

Nieuw en zeer populair om lariks douglas hout te verduurzamen! Met deze kleurloze coating tuinbeits heeft u een superproduct in huis. De beits werkt als een beschermende laag op uw onbehandelde hout, waardoor het langdurig bestand is tegen regen, zon, wind en vorst. Deze tuinbeits 0,75 liter is geschikt voor 8 tot 12 m2, afhankelijk van het te behandelen materiaal. We adviseren om de beste bescherming te garanderen, alles 2x te behandelen, zo behoudt u jarenlang die fraaie uitstraling van bijvoorbeeld lariks douglas. Dit is een uniek product. Let wel op, kleurloze beits beschermd minder tegen verkleuring dan beits met een kleurtje. 

Deze beits is transparant en voor op lariks douglas en teak hout, waardoor de structuur en kleur van uw hout mooi zichtbaar blijven. Het is de bedoeling om niet alles in 1 keer te smeren, maar in 2 of 3 dunne laagjes. Hierdoor kan de wax erin trekken en blijft het er niet bovenop liggen.

De voordelen van supperdekkende tuinbeits:

 • Bescherming tegen vocht, schimmels en algen
 • Eenvoudig aan te brengen en schoon te maken
 • Kleurvast en nauwelijks verkleuring door zonlicht
 • Verlaagt uw onderhoudskosten
 • Roestwerend
 • Waterafstotend
 • Vertraagd het vergrijzen en geeft Lariks Douglas hout een langere levensduur!
 • in 2 dunne laagjes dekkend
 • Impregnerend
 • Geen grondverf of andere primer laag nodig

Let op! Hout moet altijd 'uitzweten'. Zorg er dus altijd dat uw hout goed droog en schoon is, voordat u het behandeld met een beits. Deze beits is populair voor het behandelen van lariks douglas hout. Zo kunt u het vergrijzen vertragen en de levensduur verlengen. De eerste keer 2 keer aanbrengen.
 
De douglasbeits / coating is binnen een paar uur droog  (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond) en is ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld zwart. 

Wilt u losse blikken kopen zonder hout of andere producten van Gadero? Kijk dan even op de site van Beitz voor gunstigere verzendkosten.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik Lariks Douglas Hout met andere kleur Superdekkende Tuinbeits gebruiken

Dat is geen enkel probleem.

We willen een houtskelet gevel afwerken douglas hout verticaal, met RVS koploze nagels aangebracht. Om te verduurzamen willen we het beitsen. Is het nodig dat de binnenzijde van de douglas plank gebeitst moet worden? Of is alleen de buitenzijde met kopse kanten voldoende. 1x onderhand en 1x na montage op de gevel om ook de kop van de spijker af te dichten.

Ons advies is om zowel de buitenkant als binnenzijde te behandelen. Hiermee is de bescherming tegen vocht en voornamelijk schimmel compleet. Een dubbele behandeling geeft hierbij de extra dekking voor een optimaal resultaat.

is de super dekkende tuinbeits transparant ook te spuiten??

Dit is mogelijk echter wordt dit normaliter met kwast aangebracht. Voor het spuiten dient dit waarschijnlijk nog wel enigzins verdund te worden.

Kan ik deze beits voor het douglas-hout gebruiken bij mijn vijver en kan het niet kwaad voor mijn koi's?

Voor hout bij het water kan het wel worden gebruikt, maar niet voor hout dat in het water komt.

Ik heb het douglas al één keer behandeld met tuinmeubelen olie. Kan ik alsnog uw biets gebruiken voor het kleurbehoud en bescherming?

Dan eerst deze oude olie laag schuren is mijn advies.

Als ik dit product op Douglas overkapping en tafel gebruik zie ik daar wat van? als ik beits dan zie ik een glans op het hout en dat wil ik eigenlijk niet maar dit product ken ik niet dus vandaar mijn vraag. Graag uw antwoord Met vriendelijke groeten, Robert

Het product maakt uw douglas iets donkerker van kleur. De eerste paar uur iets glimmend, daarna droogt het dof op. Het vertraagt het vergrijzen en beschermt uw Lariks Douglas voor een langere levensduur. Een beits maakt uw hout altijd iets donkerder van kleur.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 8 m2 Transparante Beits 0.75 liter Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas 0,75 liter Verduurzaming lariks douglas, beton en teak hout! Op voorraad
€ 14,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt