Berken Betonplex Lichtbruin 250 x 125 cm 18 mm dikte

CE-2+

Productnummer: LDS54404-18-250-125

Ca. 8 werkdagen. Lange afstand product. Ca. 8 werkdagen. Lange afstand product.

€ 214,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Berken Betonplex Lichtbruin 250 x 125 cm 18 mm dikte

  • Gemaakt van hoogwaardig Russisch berkenhout
  • In populaire 18 mm dikte
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Vanaf €1000 gratis verzending
  • Lange afstand product, altijd leverkosten van €79

Berken Betonplex Lichtbruin 250 x 125 cm 18 mm dikte

Let op: Wij adviseren altijd om de randen van plaatmateriaal te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. 

Zoekt u Berkenhout betonplex in een fraaie bruine kleur? Voor het maken van stevige betonbekisting gebruikt u deze Berken Betonplex Plaat Lichtbruin 250 x 125 cm. Deze 18 mm dikke betonplex platen zijn zeer stevig door het gebruik van hoogwaardige Russische berken. Daarnaast hebben deze platen twee gladde zijden, waardoor het beton zich er niet aan dit plaatmateriaal hecht. Daarnaast zijn deze berken betonplex platen geschikt voor veel andere binnen- en buitentoepassingen. Zo zijn deze lichtbruine platen geschikt voor dierenhokken, vloeren en de aftimmering van bedrijfswagens.

Lichtbruine betonplex platen Berken

Deze 1.8 cm dikke betonplex platen zijn uitgerust met een stevige fenolcoating. Deze beschermlaag maakt de platen krasbestendig en slijtvast. Daarnaast zijn de betonplex platen zeer goed bestand tegen vocht. Om ze echt waterdicht te maken raden wij wel aan om de randen te dichten met randsealer. Vakkundig gebruik is van belang om de levensduur van deze platen te verlengen. Verwijder bijvoorbeeld altijd beton na het storten en zorg dat u de platen goed opbergt.

Gadero heeft deze Berken Betonplex Plaat Lichtbruin 250 x 125 cm ook in andere kleuren in het assortiment, zoals groen, zwart en wit.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
betonplex berken lichtbruin glad Berken Betonplex Lichtbruin 250 x 125 cm 18 mm dikte CE-2+
€ 214,75 Per stuk incl. BTW