Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Bestaande bestellingen

meest gestelde vragen over bestaande bestellingen en leveringen. 

Bij meer dan 98% van onze producten geldt levering in gemiddeld 4 werkdagen volgens een vaste leverdag per postcode. Deze postcodes zijn in het hoogseizoen verdeeld over 2 besteldeadlines, maandagavond en donderdagochtend en in het laagseizoen hebben wij 1 besteldeadline (maandagavond), zie bestel-deadlines. Indien u de besteldeadline mist geldt automatisch de volgende besteldeadline.

Bij de overige 2% van de producten staat aangegeven wat de levertijd is, bijvoorbeeld 8-10 werkdagen voor onze kant en klare tuintafels. 

Wij nemen altijd een dag van tevoren tussen 16.00 en 20.00 uur contact met u op via e-mail en/of SMS om aan te geven in welk dagdeel (tijdsvak van 3 uur) wij uw bestelling bezorgen. Wij kunnen - om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden - geen persoonlijke verzoeken inwilligen met betrekking tot het dagdeel.

Vroegkoopkorting

Profiteer van onze vroegkoop korting; gebruik de kortingscode 'vroegkoop' voor 5% korting. Geldig voor orderbedragen vanaf € 500,- en tot en met 1 januari. Levering vindt plaatst begin 2019, uiterlijk week 11 (15 maart 2019). Lees meer over de vroegkoopkorting.

Haast? Hardlopers binnen 48 uur geleverd in heel Nederland en Belgie!

Naast ons gehele assortiment geleverd op vaste dag per postcode kunt u - UITSLUITEND onze hardlopers - ook met spoed binnen 48 uur bezorgd krijgen. Bestel voor 14 uur = levering overmorgen in heel Nederland en Belgie! Bekijk hier ons 48 uurs spoed assortiment. Let op ons 48 uurs assortiment bestaat uit uitsluitend een beperkt aantal hardlopers.

Een dag voor uw leverdag aanbreekt (zie schema vaste leverdag per postcodes) krijgt u tussen 16.00 en 20.00 uur een email en/of sms over het levertijdstip van uw order. Wij geven een tijdsvak van 3 uur aan. Omdat wij de meest efficiente route rijden om uw bezorgkosten laag te houden kunnen wij geen persoonlijke verzoeken inwilligen omtrent de levertijd. In sommige gevallen kan de chauffeur het tijdsvak overschrijden, denk aan files. 

U kunt vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur uw bestelling afhalen. Let op, uw bestelling dient dan voor dinsdag 10.00 uur bij ons geplaatst te zijn. Wilt u een andere dag uw items afhalen, geef dit dan aan bij uw bestel-opmerkingen.

Wilt u artikelen direct afhalen? Dit kan alleen op afspraak! Wij hebben een warehouse zonder showroom en niet alle artikelen zijn te bekijken en direct af te halen. 

Voor afhalen geldt vooraf betalen. Contant betalen niet mogelijk.

Wij bezorgen uw order in zijn geheel, heeft u een product besteld met een langere levertijd, dan zal uw gehele order worden geleverd wanneer het desbetreffende artikel ook bij ons aanwezig is.