Gadero Klantenservice
Gadero Klantenservice

Veilig bestellen, Thuiswinkel Waarborg!

Bestaande bestellingen

meest gestelde vragen over bestaande bestellingen en leveringen. 

Bij meer dan 98% van onze producten geldt levering in gemiddeld 4 werkdagen volgens een vaste leverdag per postcode. Deze postcodes zijn in het hoogseizoen verdeeld over 2 besteldeadlines, maandagavond en donderdagochtend en in het laagseizoen hebben wij 1 besteldeadline (zaterdagavond), zie bestel-deadlines. Indien u de besteldeadline mist geldt automatisch de volgende besteldeadline.

Bij de overige 2% van de producten staat aangegeven wat de levertijd is, bijvoorbeeld 8-10 werkdagen voor onze kant en klare tuintafels. 

Wij nemen altijd een dag van tevoren tussen 16.00 en 20.00 uur contact met u op via e-mail en/of SMS om aan te geven in welk dagdeel (tijdsvak van 3 uur) wij uw bestelling bezorgen. Wij kunnen - om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden - geen persoonlijke verzoeken inwilligen met betrekking tot het dagdeel.

Haast? Hardlopers binnen 48 uur geleverd in heel Nederland en België!

Naast ons gehele assortiment geleverd op vaste dag per postcode kunt u - UITSLUITEND onze hardlopers - ook met spoed binnen 48 uur bezorgd krijgen. Bestel voor 14 uur = levering overmorgen in heel Nederland en Belgie! Bekijk hier ons 48 uurs spoed assortiment. Let op ons 48 uurs assortiment bestaat uit uitsluitend een beperkt aantal hardlopers.

Sierbestrating

Voor sierbestrating orders gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied, daar hanteren we levering binnen 1 tot en met 7 werkdagen. Voor big bags split en grind hanteren we bezorging in maximaal 4 werkdagen. 

Een dag voor uw leverdag aanbreekt (zie schema vaste leverdag per postcodes) krijgt u tussen 16.00 en 20.00 uur een email en/of sms over het levertijdstip van uw order. Wij geven een tijdsvak van 3 uur aan. Omdat wij de meest efficiente route rijden om uw bezorgkosten laag te houden kunnen wij geen persoonlijke verzoeken inwilligen omtrent de levertijd. In sommige gevallen kan de chauffeur het tijdsvak overschrijden, denk aan files. 

Wilt u uw bestelling liever afhalen dan laten bezorgen? Dat kan! Wij hebben in zowel Nederland, Duistland als België verschillende afhaalpunten, zodat u uw bestelling altijd in de buurt kunt afhalen.

Lees meer over onze locaties in Groningen, Breukelen, Veldhoven, Meppen (Duitsland) en Hofstade-Aalst (België).

 

Wij bezorgen uw order in zijn geheel, heeft u een product besteld met een langere levertijd, dan zal uw gehele order worden geleverd wanneer het desbetreffende artikel ook bij ons aanwezig is.

Bij een combinatie van steen en hout of steen van 2 verschillende fabrieken, dient u soms rekening te houden met twee verschillende transporteurs. Dit betekent dat het kan voorkomen dat er zowel voor het hout als voor het steen transportkosten worden gerekend. Er wordt dan altijd contact met u opgenomen.

Als u heeft gekozen en betaald voor een 48-uurs levering is het natuurlijk ons streven dit na te komen. Wanneer we dit niet kunnen waarmaken kunt u het extra betaalde bedrag voor de 48-uurs levering teruggestort krijgen op uw rekening of u mag de koop kosteloos ontbinden. Dit gebeurd altijd in overleg met ons.

Laatst bekeken door u