Tuingaas hoogte 150 cm Antraciet Betafence Essential - Per rol 15 m

Productnummer: KH0806018 Rol van 15 meter   |   Maaswijdte 10 x 7,5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm

€ 80,00 Prijs per rol

Voor- en nadelen van Tuingaas hoogte 150 cm Antraciet Betafence Essential - Per rol 15 m

  • Hoogwaardig verzinkt
  • Bestel meteen houten palen mee
  • A-merk Betafence
  • Per rol of per meter bestellen

Tuingaas hoogte 150 cm Antraciet Betafence Essential - Per rol 15 m

Dit hoogwaardige tuingaas van het gerenomeerd A-merk Betafence Essential heeft de kleur antraciet zwart en een rolhoogte van 150 cm hoog. Deze complete rol A-kwaliteit 150 cm tuingaas heeft een totale lengte van maar liefst 15 meter. Dit Betafence gaas uit de Pantanet Essential serie met de populaire hoogte van circa 1,5  wordt tevens standaard geleverd met jarenlange fabrieksgarantie. Daarmee is dit tuingaas met de moderne kleur antraciet perfect voor het duurzaam afrasteren van uw tuin en/of bijvoorbeeld erfafscheiding voor uw dieren.

On de boven- en onderkant is het gaas versterkt met een tweede zelfkantsdraad. Het tuingaas is gemaakt van verzinkte gepuntlaste stalen draden, wat zorgt voor een hoogwaardige, stevige en vormvaste afrastering.

Tot een maximaal aantal van 3 rollen geldt voor het bezorgen van het tuingaas ons pallettarief van €20. Hierbij kunt u ook de bijbehorende krammen laten bezorgen door ons. Neem contact met ons op of bestel en krijg de teveel betaalde bezorgkosten retour binnen 3 werkdagen!

Tips

Voor het compleet afscheiden besteld u hier ook gefreesde ronde tuinpalen of vierkante palen van hardhout. Voor het stevig monteren van het Betafence 150 cm tuingaas in de kleur antraciet maakt u gebruik van 7 krammen per paal.  Zorg ervoor dat u de gewenste tuinpalen om de circa 1 meter stevig in de grond plaatst.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuingaas Betafence Light Antraciet 150 cmTuingaas hoogte 150 cm Antraciet Betafence Essential Per rol 15 m Rol van 15 meter   |   Maaswijdte 10 x 7,5 cm   |   Draaddikte 2,2 mm Ruim op voorraad
€ 80,00 Prijs per rol incl. btw