Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

Productnummer: LDS10101 Online Beton bestellen voor o.a. schuur fundering tot tuinhuis vloer.

€ 239,95 per 1 m3 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 2 stuks, 4% korting Vanaf 3 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

  • Geleverd op door de weekse dagen op het tijdstip dat u wenst
  • Hoogwaardig beton voor tuinhuis vloer of schuur fundering
  • Levering met pomp (max 24 meter) mogelijk (tegen bijbetaling)
  • Eenvoudig online betonmortel per kuub bestellen
  • Levering in Belgie nog niet mogelijk, wel heel Nederland
  • Minimale afname 3 kuub (3m3)

Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (kuub)

Wilt u binnenkort beton laten storten? Bijvoorbeeld een fundering voor de muren van uw schuur of als betonnen vloer van uw tuinhuis? Bij ons kunt u hoogwaardig beton kopen. Wij bezorgen betonmortel bovendien maandag t/m vrijdag op een door u gewenste dag met tijdsvak. Bestel beton online per 1 m3, dit is 1 kuub (100 x 100 x 100 cm). 

Let op, de minimale bestelhoeveelheid is 3m2 beton. 

U kunt ook een pomp bijbestellen zie extra opties, hiermee stort u tot maximaal 24 meter het beton meteen in uw vloer of fundering. U heeft dan geen kruiwagens nodig. Let op, zonder pomp moet u rekening houden met circa 22 kruiwagens per kuub. Zorg zonder pomp dus voor voldoende mankracht en kruiwagens. 

We adviseren bij een tuinhuis vloer een minimale dikte van 12 cm aan te houden. Maak van betonplexplaten een water betonbekisting. Plaats op circa 6 cm een betonstaalmat. Voor een betonvloer van een schuur waar ook auto's op geparkeerd staan adviseren we minimaal 15 cm aan te houden. Gebruik ook hier bouwmatten in het midden van de vloer. Voor het monteren van Keramische tegels van 1 cm dikte adviseren we deze op beton te verlijmen. Hanteer hier ook minimaal een betonvloer van 12 cm dikte. 

Lees ook onze handige doe het zelf tips voor een gestorte betonvloer maken voor een tuinhuis of tuinschuur.

Benodigde aantal kuub beton berekenen

Wij leveren betonmortel per kuub. Wilt u een laag van 15 cm beton storten in een ruimte van 6 bij 3 meter. Dan kunt u alsvolgt beton bestellen. Reken alle maten om in meters, dus 0.15 x 6 x 3 = 2.7 kuub, afgerond 3 kuub betonmortel. Beton heeft de neiging in te klinken, dat wil zeggen dat de volume van het beton vermindert door droging of ontrekking van het water waarmee het betonmortel is vermengd. Voorkom een dure nabestelling door 10% extra te rekenen als meetcorrectie en in veband met inklinking.

Vanaf 8 kuub betonmortel hebben wij schaalvoordelen, deze korting berekenen we automatisch aan u door. 

Even opletten bij beton online bestellen

Let op, geef bij uw bestel opmerkingen de gewenste leverdag aan (niet op zaterdag) en gewenste levertijdstip tussen 06.00 en 17.00 uur. Wilt u online beton kopen? Geef dan minimaal 48 uur van te voren uw order door via onze webshop. We bellen u na het bestellen van betonmortel altijd voor het doorspreken van de levering.

Wist u dat... Betonmortel uit cement, grind en zand bestaat. Bij beton bestellen met mixer voegen we automatisch fijngrind toe. Fijngrind is max 16 mm dik en standaard hebben we 32 mm dikte grind in ons beton.

Ontdek Gadero bouwmaterialengroothandel voor beton, bouwhout en meer!


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel beton heb ik nodig in een fundering van 5x4 meter x0.60 diep

U heeft hiervoor 12 kuub nodig

Als ik 3 m3 beton bestel hoe lang blijft de wagen staan om uit te laden?

De vrachtwagen staat 10 minuten per kuub stil. Er wordt geadviseerd om met meerdere mensen klaar te staan, inclusief kruiwagens. Indien de tijd wordt overschreden zullen er overschrijdingskosten van €20 exclusief BTW per kwartier worden berekend.

Goed beton storten is teamwerk. Een goede samenwerking tussen chauffeur en stortploeg is essentieel. Houd daarbij in het achterhoofd dat een mixerchauffeur over het algemeen veel ervaring heeft.

Moet ik iets doen tegen vorst wanneer ik beton stort in de winter?

Betonmortel bestaat voor ongeveer 15 tot 20% uit water. Water zorgt er voor dat het beton verhard en juist niet droogt. Het verharden van beton neemt enige tijd in beslag en de kans dat het water bevriest, is gedurende enkele dagen aanwezig. Wanneer het water bevriest, zet het uit en komt de vorm van het pas gevormde beton niet meer terug.

Door het beton af te dekken met isolatiedekens of ander isolatiemateriaal kunt u het bevriezen van water in de betonmortel voorkomen. Het afdekken met plastic is niet voldoende tegen vorst. Met isolatiemateriaal voorkomt u tevens dat het water vroegtijdig verdampt, wat belangrijk is voor het verharden en er juist voor zorgt dat het beton niet uitdroogt.

Ik wil beton storten in het voorjaar. Waar moet ik rekening mee houden?

Het voornaamste bindmiddel van beton is cement, wat bij verharding inkrimpt en ook opwarmt. Dit komt door de reactie van het cement op het water, wat ook zit vermengt in de betonmortel.

Wanneer het beton opwarmt, kunt u er van uitgaan dat de temperatuur van het beton in de nacht tot wel 10 graden celcius hoger kan zijn dan de temperatuur van de buitenlucht overdag. Wanneer de buitentemperatuur bijvoorbeeld rond de 20 graden is bij het storten van uw vloer of fundering, gaat de temperatuur van het beton in de nacht al snel richting de 30 graden celcius.

Aangezien het buiten, gedurende de nachten, in het voorjaar sterk afkoelt en de temperaturen in de ochtend zelfs tot rond het vriespunt kunnen dalen, schrikt het beton van het temperatuursverschil. Het gevolg is dat het beton kan scheuren, omdat de wapening van staalmatten nog niet werkt.

U kunt de sterke afkoeling verminderen door het pas gestorte beton af te dekken met isolatiedekens. Wanneer het afdekken met isolatiedekens voor u geen optie is, adviseren wij het weerbericht nauwlettend in de gaten te houden. Door het vermijden van nachtvorst, kunt u scheuren in uw beton voorkomen.

Is snelhardend een optie?

Snelhardend is zeker een optie. Dit kunnen wij leveren voor een meerprijs van €10,- per m3.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bepaal zelf leverdag beton storten beton kopen online Beton bestellen voor vloer of fundering Prijs per 1 M3 (1 kuub) Online Beton bestellen voor o.a. schuur fundering tot tuinhuis vloer. Op voorraad
€ 239,95 per 1 m3 incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt