Beton pomp bestellen met max 24 meter slang

Productnummer: LDS10102 Beton voor schuur fundering tot tuinhuis vloer.

€ 549,95 Eenmalig huurbedrag per levering incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton pomp bestellen met max 24 meter slang

  • Geleverd op door de weekse dagen op het tijdstip dat u wenst
  • Hoogwaardig beton voor tuinhuis vloer of schuur fundering
  • Eenvoudig online betonmortel per kuub bestellen
  • Alleen te bestellen in combinatie met beton mortel

Beton pomp bestellen met max 24 meter slang

U kunt deze beton pomp bestellen samen met beton mortel per kuub. Met deze mixerpomp stort u tot maximaal 24 meter het beton meteen in uw vloer of fundering. U heeft dan geen mankracht en kruiwagens nodig. Let op, zonder pomp moet u rekening houden met circa 22 kruiwagens per kuub. 

Let op, beton geleverd met mixerpomp bestaat altijd uit fijngrind van 16 mm in plaats van standaard grind van 32 mm. Anders pompt het beton mortel niet goed door de slangen. 

Deze mixerpomp staat op een aanhanger die achter onze betonwagens is gemonteerd. Zorgt ervoor dat u de combinatie van vrachtwagen met aanhanger dus kwijt kan in uw straat op het moment van levering.

Wilt u binnenkort beton storten? Bijvoorbeeld een fundering voor de muren van uw schuur of als betonnen vloer van uw blokhut? Bij ons kunt u eenvoudig online beton kopen. Wij bezorgen betonmortel bovendien maandag t/m vrijdag op een door u gewenste dag met tijdsvak. 

We adviseren bij een tuinhuis vloer een minimale dikte van 12 cm aan te houden. Maak van betonplexplaten een water betonbekisting. Plaats op circa 6 cm een betonstaalmat. Voor een betonvloer van een schuur waar ook auto's op geparkeerd staan adviseren we minimaal 15 cm aan te houden. Gebruik ook hier bouwmatten in het midden van de vloer. 

Wij leveren betonmortel per kuub. Wilt u een laag van 15 cm beton storten in een ruimte van 4 bij 3 meter. Dan kunt u alsvolgt beton bestellen. Reken alle maten om in meters, dus 0.15 * 4 * 3 = 1.8 kuub, afgerond 2 kuub betonmortel. Vanaf 8 kuub betonmortel hebben wij schaalvoordelen, deze korting berekenen we automatisch aan u door.   

Let op, geef bij uw bestel opmerkingen de gewenste leverdag aan (niet op zaterdag) en gewenste levertijdstip tussen 06.00 en 17.00 uur. Wilt u online beton kopen? Geef dan minimaal 48 uur van te voren uw order door via onze webshop. We bellen u na het bestellen van betonmortel altijd voor het doorspreken van de levering.

 

 

 

 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor betonmortel beton kopen online Beton pomp bestellen met max 24 meter slang Beton voor schuur fundering tot tuinhuis vloer. Op voorraad
€ 549,95 Eenmalig huurbedrag per levering incl. BTW