Beton Onderplaat Rotsmotief Smal 3.5 x 26 x 184 cm Antraciet - Type F

Productnummer: DE39609-48-260-1840 | Populair rotsmotief | Lichter in gewicht dan hogere beton onderplaten

Afwijkende levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 28,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beton Onderplaat Rotsmotief Smal 3.5 x 26 x 184 cm Antraciet - Type F

  • Voor een luxe betonschutting of grondkering
  • Met populaire rots tekening
  • Lichter in gewicht dan hogere onderplaten
  • Tweezijdig hetzelfde aanzicht
  • Niet geschikt voor elke betonpaal

Beton Onderplaat Rotsmotief Smal 3.5 x 26 x 184 cm Antraciet - Type F

Met deze betonnen onderplaten maakt u uw schutting van beton af. Deze 3.5 x 26 x 184 cm betonplaat is voorzien van een realistisch rotsmotief. Deze motiefplaat is zeer populair om te gebruiken in combinatie met betonpalen en een tuinscherm. De onderplaten geven het geheel een robuuste uitstraling. Door de donkere antraciete kleur passen ze goed bij betonpalen met dezelfde kleur. Deze onderplaat is aan beide zijden met een rotsmotief uitgerust. De betonplaten zijn glad afgewerkt en hebben afgeschuinde hoeken. Het voordeel van deze smalle onderplaten is dat ze met 45 kg, minder wegen dat de hogere onderplaten. Hierdoor zijn ze makkelijker te verwerken in uw schutting. 

Deze betonpalen zijn zo gemaakt dat ze precies in de sponning van de betonpalen passen. Door de veer en groef vallen de betonplaten in elkaar, zodat ze één geheel lijken. Met deze motiefplaat maakt u uw beton schutting met houten tuinscherm compleet. Overweegt u om een schutting geheel gemaakt van beton te maken? Stapel deze onderplaten op elkaar en werk strak af met een betonnen afdekkap in de kleur antraciet.

Deze rotsmotief plaat is te combineren met betonpaalsystemen IJssel, Waal, Amstel, Schelde, Geul, Schie, Vecht en Reest. Bij Gadero vindt u alles om uw schutting compleet te maken, zoals betonpalen en tuinschermen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beton Onderplaat Rotsmotief Smal 3.5 x 26 x 184 cm Antraciet - Type F Beton Onderplaat Rotsmotief Smal 3.5 x 26 x 184 cm Antraciet - Type F | Populair rotsmotief | Lichter in gewicht dan hogere beton onderplaten
€ 28,95 Per stuk incl. BTW