Betonklinkers Design Brick 21x10.5x6cm Grigio Camello Kijlstra

Productnummer: KV70025   |   Strakke betonklinkers   |   Voor een fris karakter in uw tuin

€ 18,45 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Design Brick 21x10.5x6cm Grigio Camello Kijlstra

  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Met facetrand
  • Geschikt voor zware belasting
  • Voor een strak terras

Betonklinkers Design Brick 21x10.5x6cm Grigio Camello Kijlstra

Deze fraaie Design Brick betonklinkers van A - merk Kijlstra zijn de perfecte stenen om de ruimte rondom uw huis een strak aanzien te geven. Deze 21x10.5x6 cm opritstenen zijn in de kleur Grigio Camello gemaakt. Dit is een fraaie variant van de kleur grijs. Deze originele kleur is uitstekend te combineren met warme kleuren om een harmonieus geheel te creëren. Door de dikte van 6 cm zijn deze klinkers zeer geschikt te gebruiken voor uw oprit. Uiteraard kunt u de stenen ook gebruiken voor uw terras of looppad. Kijstra heeft deze prachtige betonklinkers voorzien van een handige mini facetrand.

Wat is een facetrand?

De Design Brick lijn van Kijlstra hebben een facetrand. Een facetrand is een schuine rand aan de bovenkant van de klinkers. Deze rand zorgt ervoor dat aangrenzende stenen, bij eventuele verzakking, niet kapot draaien op elkaar. Een facetrand heeft vaak als nadeel dat uw oprit of terras er minder strak uit komt te zien. Echter heeft de Nederlandse fabrikant deze facetrand relatief klein gemaakt. Hierdoor blijft uw oprit, terras of looppad optisch strak.

Snel bij u thuis!

Bestel nu de Design Brick van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Verder kijken?

Twijfelt u nog over de juiste bestrating voor uw oprit, terras of looppad? Bij Gadero bieden we een enorm assortiment sierbestrating aan. Hier vindt u ongetwijfeld de ideale steen om de ruimte rondom uw huis optimaal te benutten.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers Design Brick 21x10.5x6cm Grigio Camello Kijlstra Betonklinkers Design Brick 21x10.5x6cm Grigio Camello Kijlstra   |   Strakke betonklinkers   |   Voor een fris karakter in uw tuin Op voorraad
€ 18,45 Per m2 incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!