Betonklinker Design Brick 21x10.5x8cm Black Kijlstra

Productnummer: KV70027   |   Uiterst geschikt voor zware belasting

€ 22,05 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinker Design Brick 21x10.5x8cm Black Kijlstra

  • Uiterst geschikt voor oprit, maar ook voor terras en looppad
  • Met facetrand
  • Zeer geschikt voor zware belasting
  • Voor een strakke bestrating

Betonklinker Design Brick 21x10.5x8cm Black Kijlstra

Zoekt u donkere tegels waarbij u niet bang hoeft te zijn dat ze breken bij zware belasting? Deze Design Brick 21x10.5x8 cm betonklinkers van A - merk Kijlstra voldoen precies aan deze eis. Deze stenen zijn ideaal als u een moderne, strakke ruimte rondom uw huis wilt creëren. Kijlstra heeft stevige oprit stenen ontwikkeld die uiterst geschikt zijn voor uw oprit, terras of looppad. Deze fraaie klinkers zijn extra stevig door de dikte van 8 cm. Dit maakt ze nog beter geschikt voor uw oprit dan bijvoorbeeld klinkers met een dikte van 6 cm. Kortom deze betonklinkers zijn een echte aanrader! 

Wat is een facetrand?

De Design Brick lijn van Kijlstra zijn voorzien van een handige facetrand. Een facetrand is een schuine rand aan de bovenkant van de stenen. Deze rand zorgt ervoor dat aangrenzende stenen niet kapot draaien op elkaar. Een facetrand heeft vaak als nadeel dat uw oprit of terras er minder strak uit komt te zien. Echter heeft de Nederlandse fabrikant deze facetrand relatief klein gemaakt. Hierdoor blijft uw oprit, terras of looppad optisch strak.

Twijfelt u?

Weet u nog niet zeker of dit de juiste stenen zijn voor uw oprit, terras of looppad? Dat is geen probleem! Wij bieden een enorm assortiment sierbestrating aan. U vindt gegarandeerd de ideale klinker of tegel voor uw bestrating.

Snel bij u thuis!

Bestel nu de Design Brick van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinker Design Brick 21x10.5x8cm Black Kijlstra Betonklinker Design Brick 21x10.5x8cm Black Kijlstra   |   Uiterst geschikt voor zware belasting Op voorraad
€ 22,05 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!