Betonklinkers Design Brick 21x10.5x8cm Dark Sepia Kijlstra

Productnummer: KV70028

Tijdelijk niet leverbaar Levertijd 1-7 werkdagen

€ 22,05 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Design Brick 21x10.5x8cm Dark Sepia Kijlstra

  • Uiterst geschikt voor oprit, maar ook voor terras en looppad
  • Met facetrand
  • Zeer geschikt voor zware belasting
  • Voor een strakke bestrating

Betonklinkers Design Brick 21x10.5x8cm Dark Sepia Kijlstra

Wilt u de ruimte rondom uw huis optimaal benutten? Met deze Design Brick betonklinkers van A - merk Kijlstra is het heel eenvoudig om een prachtig, strak aanzien te creëren. Deze extra dikke oprit stenen hebben de afmetingen 21x10.5x8 cm. Door de dikte van 8 cm kunnen wij zeggen dat deze stenen bijzonder goed geschikt zijn voor uw oprit. Uiteraard kunt u de betonklinkers net zo goed gebruiken voor uw terras of looppad. Deze Design Bricks van Kijlstra zijn ontwikkeld in de donkere kleur Dark Sepia. Dit is een moderne, donkere kleur die goed te combineren is licht getinte tuinaccessoires. Dit geeft een ruimtelijk en luxueus effect aan uw tuin.

Wat is een facetrand?

De Design Brick lijn van Kijlstra zijn voorzien van een handige facetrand. Een facetrand is een schuine rand aan de bovenkant van de stenen. Deze rand zorgt ervoor dat aangrenzende stenen niet kapot draaien op elkaar. Een facetrand heeft vaak als nadeel dat uw oprit of terras er minder strak uit komt te zien. Echter heeft de Nederlandse fabrikant deze facetrand relatief klein gemaakt. Hierdoor blijft uw oprit, terras of looppad optisch strak.

Snel bij u thuis!

Bestel nu de Design Brick van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Verder kijken?

Twijfelt u nog over de juiste bestrating voor uw oprit, terras of looppad? Bij Gadero bieden we een enorm assortiment sierbestrating aan. Hier vindt u ongetwijfeld de ideale steen om de ruimte rondom uw huis optimaal te benutten.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers Design Brick 21x10.5x8cm Dark Sepia Betonklinkers Design Brick 21x10.5x8cm Dark Sepia Kijlstra
€ 22,05 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!