BKK Stenen Grijs/ Zwart genuanceerd 21 x 10.5 x 6 cm dikte per 1,36 m2

Productnummer: EX70803 Sterke betonklinkers   |   Minimale bestelhoeveelheid 5 lagen

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 22,45 Per 1,36 m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van BKK Stenen Grijs/ Zwart genuanceerd 21 x 10.5 x 6 cm dikte per 1,36 m2

  • Betonklinkers geschikt voor oprit en bedrijventerreinen
  • In mooie genuanceerde kleuren
  • voorzien van een schuine rand
  • Minimale bestelhoeveelheid 5 lagen

BKK Stenen Grijs/ Zwart genuanceerd 21 x 10.5 x 6 cm dikte per 1,36 m2

De aangegeven prijs voor deze nieuwe BSS betonstraatstenen in de kleur Grijs / zwart genuanceerd is per laag van 1,36 m2. Houd er rekening mee dat u minimaal 5 lagen moet bestellen en dat u altijd circa 8% extra moet bestellen vanwege het snijverlies. Deze sterke klinkers in de kleuren Grijs / zwart zijn standaard voorzien van een facetrand en afstandhouder om extra goed zware belasting op te kunnen vangen. 

Deze rechthoekige BSS klinkers zijn geschikt voor elk terrein. De BKK betonklinkers, ook wel BSS klinkers van het woord Betonstraatstenen, genoemd, kunnen worden gebruikt voor een particuliere oprit en met de 6 cm dikte zijn deze klinkers ook geschikt voor het bestraten van bedrijfsterreinen. Bovendien zijn deze klinkers voorzien van een afstandhouder en facet kantje, dit zorgt ervoor dat de stenen beter tegen zware belasting kunnen. De betonklinkers in de kleur antraciet zwart zijn ook verkrijgbaar in de maat 21 x 10,5 x 8 cm met een deklaag. Voor zwaardere belasting bij bedrijven adviseren wij de extra dikke betonstraatstenen van 8 cm te kiezen.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton betonklinkers tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Lees hier tips voor oprit aanleggen.


Vragen & antwoorden over dit product

Zijn van deze variant klinkers ook halve te bestellen?

Wij hebben enkel GWW/ Infra stenen van 10,5 x 10,5 x 8 cm dik in de halve variant. Deze steen vindt u niet op onze site, maar u kunt hier gerust even een mail over sturen of over bellen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Bkk klinkers grijs zwart genuanceerd BKK Stenen Grijs/ Zwart genuanceerd 21 x 10,5 x 6 cm dikte per 1,36 m2 Sterke betonklinkers   |   Minimale bestelhoeveelheid 5 lagen
€ 22,45 Per 1,36 m2 incl. btw