OP = OP BSS klinkers 21x10.5x6cm Rood Zwart Excluton - Voordelig

Productnummer: EX70801 Sterke betonklinkers   |   Zeer voordelige oplossing voor terras en oprit

€ 17,23 € 15,87 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van OP = OP BSS klinkers 21x10.5x6cm Rood Zwart Excluton - Voordelig

  • Betonklinkers geschikt voor oprit en bedrijventerreinen
  • Met afstandhouder
  • Met facet
  • Geschikt voor zware belasting

OP = OP BSS klinkers 21x10.5x6cm Rood Zwart Excluton - Voordelig

De aangegeven prijs voor deze nieuwe BSS klinkers 21x10.5x6cm Rood Zwart Excluton - Voordelig is per m2. Houd er rekening mee dat u altijd circa 8% extra moet bestellen vanwege het snijverlies van deze kleine betonklinkers. Deze sterke straatstenen in de kleur rood zwart zijn standaard voorzien van facet en afstandhouder om extra goed zware belasting op te vangen. 

Deze rechthoekige BKK zijn geschikt voor elk terrein. De BKK betonklinkers, ook wel BSS klinkers van het woord Betonstraatstenen, genoemd, kunnen worden gebruikt voor een particuliere oprit en met de 6 cm dikte zijn deze klinkers ook geschikt voor het bestraten van bedrijfsterreinen. Bovendien zijn deze klinkers voorzien van een afstandhouder en facet kantje, dit zorgt ervoor dat de stenen beter tegen zware belasting kunnen. De betonklinkers in de kleur antraciet zwart zijn ook verkrijbaar in de maat 21 x 10,5 x 8 cm met een deklaag. Voor zwaardere belasting bij bedrijven adviseren wij de extra dikke betonstraatstenen van 8 cm te kiezen.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton betonklinkers tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Lees hier tips voor oprit aanleggen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voordelig BKK Stenen Rood Zwart 21 x 10.5 x 6 cm dikte per 1,36 m2 BSS klinkers 21x10.5x6cm Rood Zwart Excluton - Voordelig Sterke betonklinkers   |   Zeer voordelige oplossing voor terras en oprit Op voorraad
€ 17,23 € 15,87 Per m2 incl. BTW