Tuinvisie Tremico BKK Bont 21x10,5x7 cm

Productnummer: TV44100   |   Betaalbare bestrating

€ 23,32 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinvisie Tremico BKK Bont 21x10,5x7 cm

  • Met deklaag voor langer kleurbehoud
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voor oprit en terras toepasbaar
  • Slijtvast

Tuinvisie Tremico BKK Bont 21x10,5x7 cm

De betaalbare Tremico BKK 10,5 x 21 x 7 cm Bont betonklinkers van Tuinvisie zijn geschikt voor uw tuinpad, terras en zelfs oprit. Uw terras met betonklinkers heeft een warme uitstraling door de verschillende kleuren in deze betonnen straatstenen. De betonklinkers zijn voorzien van een deklaag die bestaat uit o.a stukjes natuursteen en gezeefd en gewassen zand. Alles bij elkaar zorgt er voor dat de kleur lang behouden blijft. Ook zijn deze betonklinkers van Tuinvisie extra slijtvast. 

Hoe bestraat u een terras?

Heeft u onze handige klustips al gelezen? Wij helpen u namelijk graag met het aanleggen van de bestrating in de tuin. Vindt u video’s handiger? Ook dat hebben wij voor u! Bekijk een van onze afleveringen via Gadero TV.

Online voordelige betonklinkers kopen

Betonklinkers online kopen doet u voordelig en eenvoudig bij bestrating handel Gadero. U bestelt wanneer u wilt uw nieuwe bestrating voor de oprit en tuin. Wij bezorgen uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers BKK Tremico Bont 21x10,5x7 cm Tuinvisie Tremico BKK Bont 21x10,5x7 cm   |   Betaalbare bestrating Op voorraad
€ 23,32 Per m2 incl. BTW