Logo Gadero
service

Betonlook Plak PVC

Bent u op zoek naar een robuuste plak PVC vloer met betonlook? Deze vloeren zijn perfect voor in de badkamer, keuken en uiteraard ook voor de woonkamer en slaapkamer! De grijze Tegel PVC vloeren geven uw woning een stoer uiterlijk en zijn perfect te combineren met vloerverwarming.

Deze industriële plak PVC Tegels vloeren hebben een zeer lage warmteweerstand, zijn 100% waterbestendig en zeer sterk. Doordat er geen, of geen diepe groef, op de tegels zit kan er een strak beton oppervlak worden gelegd. Vergelijkbaar aan een gietvloer. De vloeren zijn er in verschillende betonlook kleuren, zoals grijs, zwart en lichtgrijs. Bekijk het stoere plak PVC vloeren assortiment bij Gadero hieronder.

Liever iets anders?

Voor een industrieel interieur, kiest u uiteraard voor een betonlook vloer. Wilt u liever betonlook click PVC vloer? Dat hebben we uiteraard ook. De grijze beton kleurige Plak PVC vloeren zijn veel gebruikt, in plak PVC bent u hier geen voeg nodig waardoor u een compleet strakke en vlakke vloer kunt maken. Van hoge kwaliteit, eenvoudig zelf te leggen en 100% waterbestendig zijn de vloeren van Floer en mFLOR. Op zoek naar een vloer met een realistisch houten uiterlijk? Bekijk het volledige vloer assortiment bij Gadero.