Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Betonpalen met tuinscherm 130 cm met motief platen

Fan van de robuuste uitstraling van betonnen schuttingen? Kies dan voor een schutting met betonpalen en een tuinscherm van 130 cm hoog. Hierbij plaatst u twee grote motiefplaten op elkaar en monteert u daarboven nog het tuinscherm. Een groot deel van uw schutting bestaat dan uit beton (met motief). Dit zorgt voor een schutting met een stoere industriële look. Ook kunt u leuk spelen met het contrast tussen beton en hout. Kies bijvoorbeeld voor donkere betonpalen en een lichte houtsoort, zoals lariks douglas, of voor lichte betonpalen en een donker tuinscherm, bijvoorbeeld van zwart tuinhout of hardhout. Bij Gadero vindt u alles om uw schutting compleet te maken, bovendien bezorgen wij deze in heel Nederland en Vlaanderen bij u thuis. 

Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en afwerking kiezen. 

vroegkoop korting vlonder, schutting en lariks douglas

Stoere betonnen schutting

Een schutting van beton heeft veel voordelen. Zo is deze schutting stormbestendig, duurzaam en gaan uw tuinschermen langer mee omdat ze niet in contact met de grond komen. Deze betonpalen zijn geschikt voor tuinschermen van 130 cm hoog. Dit betekent dat een groot deel van uw schutting uit motiefplaten bestaat. Ideaal voor de liefhebbers van een robuuste stoere schutting. U heeft bij Gadero de keuze uit veel bijpassende tuinschermen van verschillende houtsoorten, zodat u uw schutting helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. 

Benodigdheden betonnen schutting

Voor een complete schutting heeft u nodig:

  • 2 betonpalen
  • 2 brede motief onderplaten OF 2 smalle motief onderplaten en een rotsmotief opvulplaat
  • 2 afdekkappen
  • Tuinscherm 130 cm

Voor een schutting met betonpalen en een tuinscherm van 130 cm kunt u alleen onderplaten met motief gebruiken. Deze betonpalen zijn uitgerust met twee brede sponningen aan de onderkant waar u 2 brede motiefplaten in plaatst. Het is ook mogelijk om twee smalle motiefplaten te gebruiken, met daarbovenop een rotsmotief opvulplaat. Het voordeel van smalle motiefplaten is dat ze door het lichtere gewicht beter hanteerbaar zijn. Door het veer en groef systeem zien de smalle platen er hetzelfde uit als 2 brede rotsmotief onderplaten. Beide versies van de onderplaten maakt u af met een afdekkap. Vervolgens plaatst u het 130 cm hoge tuinscherm met een houten afdekkap erboven en uw tuinscherm is klaar. 

In de onderstaande video van Gadero TV laten we zien hoe u een schutting met betonpalen plaatst.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode