Betonplaten 135x135x16 cm Grijs Xcon platen met deklaag zonder hijsvoorziening

Productnummer: EX03002   |   Geschikt voor zwaar verkeer   |   Voorzien van deklaag tegen verkleuren

€ 69,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonplaten 135x135x16 cm Grijs Xcon platen met deklaag zonder hijsvoorziening

  • Voor zeer zware belasting
  • Met deklaag
  • Voorzien van afstandhouders
  • A-kwaliteit
  • Zonder hijsvoorziening

Betonplaten 135x135x16 cm Grijs Xcon platen met deklaag zonder hijsvoorziening

De betonplaten van het merk Excluton noemen we Xcon platen. De platen zijn 135x135 cm en 16 cm dik. Vanwege deze dikte zijn de platen enorm sterk en geschikt voor zwaar verkeer. De stelconplaten in de kleur grijs zijn voorzien van een deklaag. Deze deklaag zorgt ervoor dat de betonplaat zijn kleur behoudt. Deze Excluton betonplaten worden geleverd zonder hijsvoorziening. Dit betekent dat ze met een klem of een vacuüm apparaat gelegd moeten worden. Normaliter zijn betonplaten 2 bij 2 meter waardoor een simpele klem deze platen niet kan optillen. Deze Excluton platen zijn daarentegen wel makkelijk met een steenklem op te tillen en te leggen omdat ze een kleinere maat hebben, namelijk 135 bij 135 cm. 

Deze Xcon platen zonder hijsvoorziening zijn geschikt voor zware belasting. Dit houdt in dat er zelfs vrachtauto's overheen kunnen rijden. Vanwege deze enorme sterkte zijn de platen geschikt voor een parkeerterrein, kavelpad, industrieterrein of laad- en losplaats. Koop nu deze betonplaten en haal een zeer sterk verhard terrein in huis voor een goede prijs. U kunt deze platen bij ons per stuk, per pallet of per volle auto bestellen. Wij leveren deze agriplaten in heel Nederland en Vlaanderen binnen 1 tot en met 7 werkdagen. 

Bent u op zoek naar sterke bestrating voor uw oprit, bedrijventerrein of industrieterrein maar zijn deze platen niets voor u? Kijk dan eens naar onze sterke betonklinkers. Verharding kopen voor zware belasting doet u eenvoudig en snel bij bestrating specialist Gadero. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag Betonplaten Excluton 135 x 135 x 16 cm Grijs Betonplaten 135x135x16 cm Grijs Xcon stelconplaten met deklaag   |   Geschikt voor zwaar verkeer   |   Voorzien van deklaag tegen verkleuren
€ 69,95 per stuk incl. btw