Bent u op zoek naar betonplaten voor het verharden van een industrieterrein, kavelpad of parkeerplaats? Deze Xcon platen van het merk Excluton bestelt u bij ons per stuk of per volle wagen. Met deze Xcon platen legt u snel en goedkoop en verhard terrein aan. Deze Xcon Betonplaten leggen doet u eenvoudig met een klem of met een vacuüm apparaat.

Het grootste voordeel van deze sterke platen van beton is dat ze erg snel gelegd kunnen worden in tegenstelling tot betonklinkers of H klinkers. De platen zijn 135 bij 135 cm waardoor er met één plaat al 1,82 m2 wordt bedekt. Ondanks het grote formaat van deze betonplaten breken ze niet snel. De Excluton platen zijn namelijk maarliefst 16 cm dik en geschikt voor alle soorten verkeer. 

Deze platen zijn handiger te verplaatsen dan de bekende 2 bij 2 meter platen. U ziet deze eenvoudig verplaatsbare betonnen platen met of zonder stalen rand veel bij bedrijven en industrieterreinen. Bent u op zoek naar sterke bestrating voor een oprit of een ander terrein dat sterk belast wordt, maar zijn deze platen niets voor u? Kijk dan eens binnen onze categorie oprit bestrating

Het aanleggen van deze betonplaten gaan zonder haken. Dit gaat namelijk erg eenvoudig met een steenklem die u kunt monteren op een heftruck of een kraan. Een tweede mogelijkheid is het gebruik maken van een vacuüm apparaat. Zo hoeft u niet telkens haken te monteren en demonteren en legt u de plaat in één keer recht op zijn plek. Zorg dat u van te voren met een hark de bovenste 1 á 2 centimeter van het afgereden zandbed losharkt. Hierdoor kunt u de hoogteverschillen nog opvangen indien nodig. Met een stootijzer stelt u de platen verder af wanneer deze tijdens het leggen toch niet recht zijn komen te liggen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode