Betonpoer Antraciet 15 x 15 x 60 cm Recht Model incl. RVS hoogteverstelling

Productnummer: DE582001 Geleverd als set met RVS hoogteverstelling!

€ 33,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonpoer Antraciet 15 x 15 x 60 cm Recht Model incl. RVS hoogteverstelling

  • Complete set: Betonpoer + RVS Hoogteverstelling
  • Luxe Antraciet kleur
  • Recht model, ideaal om betonbanden strak op aan te sluiten
  • Met 60 cm extra hoog
  • Relatief prijzig, onze afgeschuinde poeren in grijs zijn goedkoper

Betonpoer Antraciet 15 x 15 x 60 cm Recht Model incl. RVS hoogteverstelling

Deze antraciet betonpoer van 15 x 15 x 60 cm is van beton en wordt geleverd als set inclusief in hoogte verstelbaar plaatje van RVS. Deze betonvoet heeft een luxe uitstraling en fraai afgeschuinde zijkanten (facet). Gebruik deze betonvoet bij het plaatsen van lariks douglas staanders bij overkappingen. Zet deze betonpoer in een zak snelcement. Zorg voor een 100% haakse opstelling. Zorg dus dat de diagonaal palen exact even ver uitelkaar staan. U kunt met deze voet eenvoudig uw paal bijstellen. Het metalen RVS plaatje die wordt geleverd bij deze betonpoer is 10 x 10 cm groot en heeft in het midden een gat van 1.5 cm (bijbehorend m12 draadeind van 7.8 cm wordt meegeleverd) en rondom 4 gaten van 1 cm. Het voordeel van deze zeer complete betonvoet is dat het bevestigingsplaatje reeds aan de draadeind is gelast. U hoeft dus alleen het plaatje maar vast te maken aan uw 12 x 12 of 15 x 15 cm paal van lariks of geïmpregneerd hout en daarna in de poer te draaien. 

Betonpoer plaatsen

Bij overkappingen en losse ondergronden adviseren we onder de poer een wegzakpreventie of een 30 x 30 cm stoeptegel te plaatsen. Plaats deze stoeptegel vlak in de grond en vul de poer aan met snelcement. Zo heeft uw betonnen poer meer draagvlak. Laat de betonpoer circa 10 boven de grond uitsteken. Zo blijven uw houten palen vrij van vocht en opspattend vuil. Monteer eerst het plaatje op uw 12 x 12 of 15 x 15 cm lariks douglas palen, draai daarna het geheel op de betonpoer. Zet met schoorlatten de palen even tijdelijk vast zodat deze stevig en waterpas blijven staan.

Bestel deze robuuste 150 x 150 mm dikte betonpoeren bewapend met ijzer inclusief RVS hoogteverstelling samen met grenen of de populaire lariks douglas palen en ander benodigd timmerhout voor buiten. Wij hebben het grootste assortiment tuinhout en timmerhout voor overkappingen en veranda's van Nederland.

Maatwerk overkapping maken?

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze 15 x 15 cm betonpoer.

Deze betonnen voet set geeft uw overkapping die extra luxe uistraling. Bovendien is een betonpoer steviger en is dit een betere oplossing dan uw palen plaatsen op een ijzeren paalvoet die op uw vlondervloer ligt. Zo kunt u de vlonderplanken onder de paalvoet immers niet eenvoudig vervangen. 

Tips voor plaatsen

De kracht van deze betonpoer zit met name in de plaatsing. Zorg dat uw betonnen voet niet weg kan zakken. Bestel minimaal 2 zakken snelcement bij deze poeren. Bijvoorkeur deze betonpoeren in de grond plaatsen op een tegel. Maak tot slot met kruisverbindingen (schuine schoren) bij uw palen uw constructie compleet. Schakel bij grote houtbouw projecten experts in voor berekeningen van maximaal draaggewicht. Met name bij overkappingen en schuren met puntdaken en dakpannen lopen de gewichten fors op.

Vergeet niet mee te bestellen

Let op, vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 8 cm en boor deze voor met een 3,5 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit! Bij de betonpoer wordt gratis een wegwerppallet meegeleverd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Set: Betonpoer + RVS Hoogteverstelling Betonpoer Antraciet 15 x 15 x 60 cm Recht Model incl. RVS hoogteverstelling Luxe Betonpoer Antraciet incl. RVS Hoogteverstelling 15 x 15 x 60 cm Geleverd als set met RVS hoogteverstelling! Op voorraad
€ 33,95 Per stuk incl. BTW