Prefab Betonpoer 24 x 24 x 40 cm met beslagset

Productnummer: DV13222 Inclusief draadeind en plaat

€ 41,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 120 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Betonpoer 24 x 24 x 40 cm met beslagset

  • Extra robuuste betonpoer
  • Compleet met stelplaat en draadeind
  • Met extra lang draadeind 20 cm
  • Voor zware constructies
  • Van berton met open structuur (niet glad gemaakt) en zonder vellingkantjes

Prefab Betonpoer 24 x 24 x 40 cm met beslagset

Wilt u een prefab betonpoer kopen? Deze 240 x 240 x 400 mm luxe betonpoer wordt geleverd inclusief M20 beslagset en een wegwerppallet. Deze betonvoet set in de kleur grijs bestaat uit:

  • - 1 x afgeschuinde betonnen voet 24 cm dik (onderzijde) en 40 cm hoog
  • - 1 x vierkantplaat 100 x 100 x 4 mm met 4 schroefgaten, deze is vastgelast aan de draadeind
  • - 1 x draadeind m20 x 125 mm van 20 cm lengte
  • - 4 x houtdraadbout m8 x 40mm
  • - 2 x zeskantmoer m20

Let op, deze poer is anders dan onze andere betonpoeren. Deze prefab poer heeft een ruwe look and feel, is gemaakt van open beton en dus niet glad gemaakt . 

Deze 'schuine' betonpoer, ook wel trapeziumpoer genoemd, is aan de onderzijde 24x24 cm groot en aan de bovenzijde 15x15 cm groot. Het gewicht van deze luxe betonnen voet voor overkappingen is 35 kilo. Plaats deze poer bij voorkeur op een ingegraven 30 x 30 cm grindtegel die stevig ligt in snelcement.

Deze betonpoer is geschikt voor staanders vanaf 12 x 12 cm doorsnee. Bestel deze luxe betonnen voet voor een langere levensduur van uw lariks douglas palen en voor een luxe uitstraling van uw overkapping of veranda.

Wist u dat een prefab betonpoer, naast veel minder werk dan zelf storten, ook een veel mooie uitstraling heeft dan zelf iets maken.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, Hoe/waar worden de twee zeskantmoeren op het draadeind bevestigd? Ik verwacht er 1 direct onder de vierkantplaat op het draadeind te bevestigen zodat de paal verticaal kan worden versteld. En waar komt de tweede? Ik kan twee dingen bedenken: - op het draadeind direct tegen de betonnen voet. - op het draadeind boven de vierkantplaat dus in de houten paal. Ik hoor graag van u!

Tegenwoordig hebben we het metalen plaatje vastgelast aan de draadeind, wel zo gemakkelijk. U monteert eerst het plaatje aan uw houten paal (het plaatje heeft 4 schroefgaten) en vervolgens draait u het geheel in uw betonpoer tot een door u gewenste hoogte. Aanbevolen minimaal 50% van de draadeind in de poer te draaien voor de stevigheid. De moer plaats u aan de onderkant van uw draadeind tegen het beton. Zorg altijd voor enkele panlatten zodat u tijdelijk uw staanders kan schoren en deze zo blijven staan en uw draadeind niet scheef trekt. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab Betonpoer 24 x 24 x 40 cm met beslagset Prefab Betonpoer 24 x 24 x 40 cm met beslagset Inclusief draadeind en plaat Op voorraad
€ 41,45 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt