Betontegel 60plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm Excluton

Productnummer: EX70913-Grigio   |   Geborsteld en Geïmpregneerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,80 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm Excluton

  • Dubbel geïmpregneerd
  • 2x geborsteld
  • Geschikt voor oprit
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Niet aantrillen

Betontegel 60plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm Excluton

Deze betonnen terrastegel 60Plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm is een zeer sterke A - keuze betonsteen van Excluton met een natuurlijke uitstraling. Door deze authentieke kleur heeft deze terrastegel een prachtig robuust uiterlijk. Deze betontegel is dankzij de speciale geïmpregneerde toplaag kleurvast en mos en algen hechten zich niet aan de terrastegels. 

Geïmpregneerde en Geborstelde terrastegels Excluton Soft Finish

Deze Soft Finish tuintegels van Excluton zijn geborsteld en geïmpregneerd. Dit houdt in dat de toplaag van 60Plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm extra gedicht is. Na het uitharden zijn de terrastegels met 2x speciale koolstofborstels behandeld en vervolgens voorzien van een geïmpregneerde beschermlaag. Hierdoor zijn de poriën van de terrastegels dicht gemaakt waardoor ze nog zachter aanvoelen dan de Soft Comfort en niet meer gevoelig zijn voor vuil en vocht. U kunt op blote voeten jarenlang genieten van uw terras!

Zelf uw terras aanleggen

We hebben handige tips op een rijtje gezet voor de aanleg van uw nieuwe terras, looppad of oprit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan direct onze klustips door! Naast handige stappenplannen en tips vind u ook de producten die u nodig heeft om uw tuinprojecten te realiseren. Denk hierbij aan ophoogzand, drainage, voegmortels en opsluitbanden

Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan de gehele lijn Excluton 60Plus en ons volledige assortiment betontegels. Bent u toch op zoek naar een tegel van ander materiaal? Gadero heeft ook een ruim aanbod keramische tegels en natuursteentegels. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland aan huis. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60plus Grigio 60 x 60 x 6 cm Betontegel 60plus Soft Finish Grigio 60 x 60 x 6 cm Excluton   |   Geborsteld en Geïmpregneerd
€ 29,80 per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!