Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio Dikte 6 cm Per 1,08 m2

Productnummer: EX70914-Grigio   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 29,95 Per 1,08 m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio Dikte 6 cm Per 1,08 m2

  • Geeft ruimtelijk effect
  • Speelse uitstraling door verschillende maten
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Dubbel geborsteld en geïmpregneerd
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor opritten

Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio Dikte 6 cm Per 1,08 m2

Onze 60Plus Soft Finish wildverband Grigio van A-merk Excluton geeft u een strak en modern terras door de koele ondertonen in deze trendy betontegel. Door het wildverband krijgt uw terras, naast strak en modern, een speels uiterlijk. Voor wie op zoek is naar een mooie, tijdloze en onderhoudsvriendelijke betontegel voor het terras, is de 60Plus Finish wildverband Grigio zeker een aanrader.

Met de 60Plus Soft Finish wildverband Grigio heeft u geen last van algen of mos. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken om andere vuil wat in de terrastegels kan trekken. Deze fraaie 60Plus Soft Finish wildverband Grigio is namelijk vuilwerend.

Terrastegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio

Deze terrastegels schaft u aan per laag, dit komt neer op 1,08 m2 bestaande uit 5 tegels in de formaten 30x30cm, 30x60cm en 60x60cm. Omdat de tegels in deze verschillende formaten komen, kunt u uw nieuwe terras alleen in wildverband leggen.

Unieke behandeling

Deze wildverband terrastegels zijn dubbel geborsteld en geïmpregneerd. Hierdoor voelen ze nog zachter aan dan de 60Plus Soft Comfort lijn en zijn ze 2x beter beschermd tegen groene aanslag en kalkuitbloei. Met speciale koolstofborstels is de toplaag verder afgedicht waardoor vocht en vuil zich geen weg kan banen in de poriën van de tegels. In combinatie met de dubbele impregnatielaag zorgt voor een zeer onderhoudsvriendelijke en duurzame tegel. Hierdoor steken deze tegels op het gebied van kwaliteit met kop en schouders boven de meeste betontegels uit. 

Heeft u hulp nodig met de aanleg van uw nieuwe terras of looppad? Onze klustips helpen u op weg! Zijn dit niet de tegels waar u naar opzoek was? Bekijk ook de andere tegels uit de Excluton 60Plus lijn of onze andere betontegels. Voor mooie terrastegels van andere materiaal verwijzen we u graag naar onze keramische tegels en natuursteentegels


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio Betontegel 60Plus Soft Finish Wildverband Grigio Dikte 6 cm Per 1,08 m2   |   Met facet en afstandhouder   |   Geborsteld en geïmpregneerd
€ 29,95 Per 1,08 m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!