Betontegel Piastrella Piatta Calce Beige 60 x 60 x 6 cm Gardenlux

Productnummer: GL00206   |   Beschermt tegen vocht en vuil

€ 35,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel Piastrella Piatta Calce Beige 60 x 60 x 6 cm Gardenlux

  • Vorstbestendig
  • Voor tuin en terras
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voor een strak terras

Betontegel Piastrella Piatta Calce Beige 60 x 60 x 6 cm Gardenlux

De Piastrella Piatta 60 x 60 Calce van Gardenlux heeft een fluweelzacht oppervlak. Deze 60x60 betontegel heeft de uitstraling van natuursteen dankzij de warme kleuren in de Piastrella Piatta Calce. In de deklaag van de bruine terrastegel is natuursteengranulaat verwerkt. Dit zorgt er voor dat de Piastrelle Piatta Calce een kleuronderdersteunende terrastegel is. Naast de speciale toevoeging in de deklaag, zijn deze bruine terrastegels ook geïmpregneerd. Dit geeft de kleur nog meer diepte en vocht en vuil amper hebben amper invloed op uw terras en tuinpaden.

Deze betontegels zijn ook verkrijgbaar in 30 x 60 x 4.7 cm en wildverband. Lees onze klustips door voordat u begint aan het leggen van uw nieuwe sierbestrating.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Koop nu de Piastrella Piatta Calce

We bezorgen uw nieuwe 60x60 terrastegels in heel Nederland en Vlaanderen binnen 5 tot 8 werkdagen. Vergeet niet om direct al het toebehoren zoals opsluitbanden, zand en watergoten te bestellen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Piastrella Piatta Calce 60x60x4.7 cm Gardenlux Betontegel Piastrella Piatta Calce Beige 60 x 60 x 6 cm Gardenlux   |   Beschermt tegen vocht en vuil Op voorraad
€ 35,50 Per m2 incl. BTW