Betontegel Design Square 60x60x4cm Black Kijlstra

Productnummer: KV70032   |   Geïmpregneerde tegels

€ 21,60 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel Design Square 60x60x4cm Black Kijlstra

  • Verduurzaamd door beschermlaag
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor terras
  • Niet geschikt voor oprit

Betontegel Design Square 60x60x4cm Black Kijlstra

Zoekt u donkere tegels om uw terras een moderne uitstraling te geven? Deze design square betontegels met de afmetingen 60x60x4 cm van A - merk Kijlstra zijn dan precies wat u zoekt. De design square tegels hebben een prachtige uitstraling en geven uw tuin een luxe uiterlijk. U haalt met deze tegels iets bijzonders binnen. Deze betontegels van Kijlstra zijn zeer stevig, maar gezien de dikte van 4 cm raden wij het u af om deze tegels te gebruiken voor uw oprit. Gebruik hier altijd een tegel of steen van beton van minstens 6 cm dikte voor!

Geïmpregneerd

Deze 60x60 betontegels zijn geïmpregneerd. Dit betekent dat de bovenste laag van de tegel tot ongeveer 10 mm diepte is doordrongen met een beschermend middel. Dit middel zorgt ervoor dat de tegel beter bestand is tegen vuil en vocht. Bovendien is deze beschermlaag niet zichtbaar. Vermijd met deze terrastegels zuurhoudende reinigingsmiddelen en maak geen gebruik van een hogedrukreiniger. Zo blijft de geïmpregneerde bovenlaag van de tegel het beste werken.

Er zijn duurzamere betontegels op de markt, bijvoorbeeld terrastegels met coating. Lees in onze blog alles wat u moet weten over verschillende soorten betontegels. Zo weet u precies welke soort tegel geschikt is voor uw terras.

Iets anders?

Wilt u nog even verder kijken? Wij bieden een enorm assortiment beton terrastegels en keramische terrastegels aan. U vindt gegarandeerd de geschikte tegel voor uw tuin.

Snel geleverd

Bestel nu uw 60x60x4cm Design Square betontegels van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel Design Square 60x60x4cm Black Kijlstra Betontegel Design Square 60x60x4cm Black Kijlstra   |   Geïmpregneerde tegels Op voorraad
€ 21,60 Per m2 incl. BTW