Betontegel Design Square 60x60x4cm Ocean Kijlstra

Productnummer: KV70035   |   Geïmpregneerde tegels

€ 17,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel Design Square 60x60x4cm Ocean Kijlstra

  • Verduurzaamd door beschermlaag
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor terras
  • Niet geschikt voor oprit

Betontegel Design Square 60x60x4cm Ocean Kijlstra

Droomt u van een prachtig terras in uw tuin? U kunt deze droom werkelijkheid maken met deze Design Square 60x60x4cm betobtegels in de kleurencombinatie Ocean van Kijlstra. Deze waanzinnige terrastegels zijn een aanrader voor iedereen die zijn of haar tuin een sierlijke uitstraling wilt geven. Dit komt door de bijzondere kleuren van de tegels. U geeft uw terras echt een uniek aanzien met de Design Square Ocean. Wij raden het u niet aan om deze tegels te gebruiken voor uw oprit, de terrastegels zijn erg stevig, maar voor een oprit kunt u het beste een tegel met een dikte van minstens 6 cm gebruiken. Uiteraard zijn deze tegels wel ideaal te gebruiken in uw terras.

Geïmpregneerd

Deze 60x60 betontegels zijn geïmpregneerd. Dit betekent dat de bovenste laag van de tegel tot ongeveer 10 mm diepte is doordrongen met een beschermend middel. Dit middel zorgt ervoor dat de tegel beter bestand is tegen vuil en vocht. Bovendien is deze beschermlaag niet zichtbaar. Vermijd met deze terrastegels zuurhoudende reinigingsmiddelen en maak geen gebruik van een hogedrukreiniger. Zo blijft de geïmpregneerde bovenlaag van de tegel het beste werken.

Er zijn duurzamere betontegels op de markt, bijvoorbeeld terrastegels met coating. Lees in onze blog alles wat u moet weten over verschillende soorten betontegels. Zo weet u precies welke soort tegel geschikt is voor uw terras.

Snel geleverd

Bestel nu uw 60x60x4cm Design Square betontegels van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel Design Square 60x60x4cm Ocean Kijlstra Betontegel Design Square 60x60x4cm 60x60x4cm Ocean Kijlstra   |   Geïmpregneerde tegels
€ 17,95 Per m2 incl. btw