Betontegels Grijs Met Facet 30 x 30 x 6 cm

Productnummer: TV70907   |   Sterke stoeptegels met facet en een hoog voetcomfort

€ 23,66 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegels Grijs Met Facet 30 x 30 x 6 cm

  • Handzaam formaat
  • Lage prijs
  • Eenvoudig te leggen
  • Vorstbestendig

Betontegels Grijs Met Facet 30 x 30 x 6 cm

Bent u op zoek naar goedkope 30x30 cm stoeptegels met mooie dikte van 6cm? Deze betontegels van 30 x 30 x 6 cm in de kleur grijs zijn geschikt voor uw terras of voor het aanleggen van een pad. Vierkante betontegels ook wel stoeptegels genoemd zijn al jaren populair. Dit wordt versterkt door nieuwe uitvindingen als gecoate betonnen tegels die vuil en witte kalk beter opvangen. De bovenkant van de tegel is ruw tegen het uitglijden en dit geeft een hoog voetcomfort. De 30x30 cm stoeptegels hebben een facet. Een facet is een geslepen randje rond om het oppervlak van de tegel.

Verwerking betontegels 30 x 30 cm

Lees hier tips voor terras aanleggen. Naast de populaire grijze betontegels vindt u andere tinten zoals rood, geel en zwart terug in ons assortiment sierbestrating. Is dit niet de betontegel die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment betontegels.

Betontegels 30 x 30 x 6 cm met facet kopen

De aangegeven prijs voor deze betontegels in de kleur grijs is per m2. De minimale bestelhoeveelheid is 1 pak. Een pak bestaat uit 40 betontegels waarmee u 3,6 m2 bedekt.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel grijs Betontegels Grijs Met Facet 30 x 30 x 6 cm   |   Sterke stoeptegels met facet en een hoog voetcomfort Op voorraad
€ 23,66 per m2 incl. BTW