Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton

Productnummer: EX91700   |   Met coating   |   Verhoogd voetcomfort

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 39,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton

  • Met zeer hoogwaardige UV coating
  • 10 jaar garantie
  • Zeer eenvoudig in onderhoud
  • Niet geschikt voor oprit

Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton

De Noviton Mount Meru is een voordelige betontegel voorzien van Excellent Coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel zeer onderhoudsvriendelijk is en ook dat kalkuitbloei en vorst geen schijn van kans kunnen maken. Hierdoor wordt de levensduur van de tegels verlengt waardoor u nog langer van uw nieuwe terras kunt genieten. De Noviton Mount Meru is verkrijgbaar in de populaire maat 60x60cm en is makkelijk te hanteren door het relatieve lage gewicht. 

Deze tuintegels zijn zeer geschikt voor zowel terras als dakterras, maar niet voor uw oprit. Hiervoor heeft u een steen nodig van minimaal 6 cm dikte. Omdat deze tegels een dikte hebben van 4 cm kunnen ze bij zware belasting snel breken.

10 jaar garantie

Wij staan samen met fabrikant Excluton 100% achter de kwaliteit van de Noviton Mount Meru 60x60x4cm en daarom bieden wij u 10 jaar garantie op deze tegels! Omdat Excluton deze serie produceert met de nieuwste technieken, en daarbij gebruik maakt van een hoogwaardige UV-coating, blijven de kleuren langer behouden. Ook blijft uw terras langer schoon omdat vuil en vocht minimaal geabsorbeerd worden.  

Noviton tegels leggen

Door het relatief lage gewicht zijn deze tegels makkelijk te hanteren waardoor u uw terras eenvoudig zelf kunt leggen. Zorg ten eerste voor een goede ondergrond om verzakking van de tegels tegen te gaan. Dit doet u door een zandbed aan te leggen van minimaal 15 cm dik, bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand. Tril vervolgens dit zandbed af. Breng nog een zandlaag van ongeveer 1 cm aan die u niet aan trilt. Mocht er hoogteverschil voorkomen dan kunt u dit op deze manier makkelijk corrigeren met een rubberen hamer. Zorg er ook voor dat u de tegels altijd onder afschot aan legt. Dit betekend dat u uw terras of looppas 1 cm per strekkende meter laat aflopen om ervoor te zorgen dat hemelwater kan weglopen, bijvoorbeeld naar uw watergoten. Werk uw terras of looppad af met opsluitbanden om naden en kieren tussen uw tegels te voorkomen. Let hierbij op dat de opsluitbanden 1 of 2 cm lager liggen dan uw bestrating zodat het water van de tegels kan aflopen. Als laatste dient u uw bestrating af te werken met voegmortel om onkruid geen kans te geven! Voor meer uitleg en praktische tips kunt u onze blog lezen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons complete aanbod Noviton serie! Liever een andere tegel van Excluton? Neem dan eens een kijkje bij de andere series zoals Soft ComfortKera Twice of Kingstones. Gadero is uw specialist in sierbestrating en levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton   |   Met coating   |   Verhoogd voetcomfort
€ 39,95 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!