Logo Gadero
service

UITLOPEND Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX91700
Met coating
Verhoogd voetcomfort
2000719
Per m2

40,17

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 101,15

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat

UITLOPEND Betontegel Noviton Mount Meru 60x60x4cm Excluton

IJzersterk Rigid Core PVC

Super sterke en stabiele vloerdelen, daar is waar deze Tegel Click PVC vloer voor staat. Dit heeft te maken met het feit dat de vloerdelen van deze Tegelvloer, van het Nederlandse merk >Floer bestaat uit steen mineralen. Dit noemen we ook wel Rigid Core. Daarnaast is deze Tegel Click PVC in de Lemelerberg Lichtgrijs uitvoering 100% waterafstotend waardoor de vloer zonder problemen gedweild kan worden. Ook is de vloer uitstekend geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. De vloer heeft namelijk een extreem sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor kan de vloer veel loopgebruik verdragen, Ideaal dus voor een huishouden waarbij de vloer beel te leiden heeft. Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click >ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

De Lemelerberg Lichtgrijs tegel heeft rondom een luxe afgewerkte V-groef, Dit wordt ook wel 4-V genoemd. De kleur van de v-groef is nagenoeg gelijk aan dat van het vloeroppervlakte. Hierdoor is de grote plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer. Deze PVC vloer onderscheid zich hiermee van andere PVC vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling.

De vloer in het echt zien?

Natuurlijk is het mogelijk om deze mooie PVC Lemelerberg Lichtgrijs of een andere vloer van het vloerenmerk >Floer te komen bekijken. Dit kunt u doen in onze showroom gelegen in >Breukelen. Onze voorkeur gaat uit om dit te doen op >afspraak, zodat onze vloerspecialisten u meteen kunnen voorzien van advies op maat zonder dat u hoeft te wachten. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u de vloer wel eerst zien voordat u besteld? Dan kunt u via deze pagina een proefmonster aanvragen waardoor u de vloer toch kunt beoordelen op kwaliteit en kleur!

Makkelijk te leggen Click PVC

De Floer Tegel Click PVC vloer is voorzien van een Fastclick klik verbinding. Deze verbinding is zeer gebruiksvriendelijk waardoor de vinyl-stroken snel te verwerken zijn. De vloer is dus prima zelf te leggen. Neem daarom alvast even een kijkje bij de instructies voor het >leggen van laminaat & PVC. Wilt u de vloer toch laten leggen? Dan is dit ook geen probleem! Bestel dan gemakkelijk de >Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Daarnaast kan deze vloer prima geplaatst worden op vloerverwarming. De vloerdelen hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W.

Super mat

Daar waar PVC vloeren vaak een glimmend effect kunnen hebben zijn deze PVC klik vloeren uitgevoerd met een zeer matte toplaag waardoor een glimmende PVC vloer verleden tijd is. Dankzij de supermatte toplaag zijn deze vloeren niet glad en hebben ze een stroef effect wanneer hier over gelopen wordt. Dit geeft een super realistisch beeld en zijn deze vloeren nagenoeg niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer.

Levensechte houtpatronen

Met een plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm in combinatie met levensechte steenpatronen en voelbare natuursteen structuur zorgt deze PVC vloer voor een reëel uiterlijk. De vloerdelen worden worden eco-vriendelijk geproduceerd en heeft daarom ook het A+ label. Dit staat voor een zeer lage emissiewaarde. De atmosfeer in uw huis wordt hierdoor niet aangetast. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam!