Logo Gadero
service

UITLOPEND Betontegel Noviton Mount Moroto 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX12700
GAAT UIT ASSORTIMENT, BESTEL GEOPROARTE ALS ALTERNATIEF
2000721
Per m2

45,18

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 113,75

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

  • Gaat uit assortiment, alternatief is GeoProArte

Specificaties

Gewicht
90 kg
Kleur
Bruin
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed
Type tegel
Betontegel

UITLOPEND Betontegel Noviton Mount Moroto 60x60x4cm Excluton

GeoProArte in plaats van Noviton

Om technische redenen heeft de fabrikant besloten om de Noviton serie uit het assortiment te halen. Op den duur komt er een nieuwe serie printtegels van Excluton. Voor nu is de populaire, hoogwaardige GeoProArte serie het beste alternatief op de markt. Dit zijn betontegels met print die dezelfde kwaliteiten als keramiek hebben! Dus droomt u van een prachtig terras met printtegels? Dan raadt steenhandel Gadero aan om te kiezen voor GeoProArte tegels.

De Noviton Mount Moroto 60x60x4cm van Excluton staat bekend om zijn unieke design en duurzaamheid door het gebruik van een hoogwaardige UV-coating. Deze coating zorgt voor een minimale absorptie van vocht en vuil waardoor uw terras minder snel vies wordt en de kleur langer behouden blijft. Deze print tegels zorgt voor de finishing touch in uw tuin! Gebruik deze siertegel echter niet voor uw oprit. Door zijn 4cm dikte kan deze tegel snel breken onder zware belasting van bijvoorbeeld personenauto’s. Gebruik hiervoor een steen van minimaal 6 cm dikte.

10 jaar garantie

Wij van Gadero staan samen met A-merk fabrikant Excluton achter de kwaliteit van de Noviton Mount Moroto 60x60x4cm en bieden u daarom 10 jaar kwaliteitsgarantie bij de aanschaf van deze tegel! Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn de tuintegels in deze serie zeer duurzaam waardoor de levensduur aanzienlijk verlengt wordt. Hierdoor kunt u nog langer van uw nieuwe terras genieten!

Noviton tegels leggen

Door het relatief lage gewicht zijn deze tegels makkelijk te hanteren waardoor u uw terras eenvoudig zelf kunt leggen. Zorg ten eerste voor een goede ondergrond om verzakking van de tegels tegen te gaan. Dit doet u door een zandbed aan te leggen van minimaal 15 cm dik, bestaande uit 10 cm ophoogzand en 5 cm stabilisatiezand. Tril vervolgens dit zandbed af. Breng nog een zandlaag van ongeveer 1 cm aan die u niet aan trilt. Mocht er hoogteverschil voorkomen dan kunt u dit op deze manier makkelijk corrigeren met een rubberen hamer. Zorg er ook voor dat u de tegels altijd onder afschot aan legt. Dit betekend dat u uw terras of looppas 1 cm per strekkende meter laat aflopen om ervoor te zorgen dat hemelwater kan weglopen, bijvoorbeeld naar uw watergoten. Werk uw terras of looppad af met opsluitbanden om naden en kieren tussen uw tegels te voorkomen. Let hierbij op dat de opsluitbanden 1 of 2 cm lager liggen dan uw bestrating zodat het water van de tegels kan aflopen. Als laatste dient u uw bestrating af te werken met voegmortel om onkruid geen kans te geven! Voor meer uitleg en praktische tips kunt u onze blog lezen.

Is dit niet de tegel die u zoekt? Bekijk dan ons complete aanbod Noviton serie! Liever een andere tegel van Excluton? Neem dan eens een kijkje bij de andere series zoals Soft Comfort, Kera Twice of Kingstones. Gadero is uw specialist in sierbestrating en levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland.