Wovar Draadzadel Bevestiging Trellis 4 stuks

Productnummer: DE4175

€ 1,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Wovar Draadzadel Bevestiging Trellis 4 stuks

Met deze Wovar draadzadels bevestigt u trellis matten. Deze set bestaat uit 4 stuks en kunt mee bestellen bij het kopen van gegalvaniseerde stalen trellisschermen zonder houten rand of onze kant en klaar hagen van Hedera klimop of Euonymus planten. Bevestig deze plaatjes aan de binnenzijde van een schuttingpaal. 

Let op, bij onze tuintrellis met maaswijdte 15 x 15 cm worden standaard draadzadels meegeleverd. Voor onze overige stalen trellismatten dient u 4 draadzadels per paal te gebruiken. Dus 2 sets per scherm.

Monteer deze stalen draadzadels voor het monteren van uw stalen tuingaasmat of Hedera kant en klaar haag met 4 x 30 mm schroeven.


Vragen & antwoorden over dit product

Passen deze draadzadels op palen van 5 x 5 cm?

Deze draadzadels zouden op palen van 5 x 5 cm passen gezien de draadzadels 4.8 cm zijn. Echter dient u de schroeven dan wel dicht bij de zijkant van de paal te plaatsen waardoor de kans op scheuren groot is. 

Ik heb een beton staalmat van 8 mm kan ik die vastzetten met de draadzadel bevestiging trellis gadero produkt nr. DE 4175

Deze draadzadels zijn niet geschikt voor een dergelijke dikte.

Ik wil het trellisgaas aan de buitenkant van de palen (8,5×8,5×275) vastzetten, kan ik dan ook draadzadels gebruiken, die lijken me handiger dan krammen.

Ja dat kan zeker.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
draadzadels trellis schermen ophangenBevestiging Trellis Draadzadels 4 stuks Ruim op voorraad
€ 1,95 per stuk incl. btw