Gadero Klantenservice
Hoe bezorgen jullie mijn bestelling?

Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost d.m.v een vrachtwagen met 18 meter lange trailer en kooiaap, vrachtwagen met pompwagen of vrachtwagen met grijparm. De grijparm kan tot maximaal 10 meter naast de vrachtwagen uw bestelling plaatsen. De goederen worden direct naast de auto op een verharde weg geleverd. Zorg er altijd voor dat er geen auto's geparkeerd staan op de plaats waar u uw goederen geleverd wilt hebben. Onze chauffeurs mogen namelijk nooit met de grijparm over auto's heen lossen. Markeer bij voorkeur de losplaats zodat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan wanneer u niet thuis bent tijdens de levering. Lossen op een andere plek (oprit, tuinpad, tuin, parkeervak o.i.d.) dan de onder het vorige punt genoemde losplaats is te allen tijden ter beoordeling van de chauffeur.

Wel of niet aanwezig zijn bij bezorging

Het is voor u niet noodzakelijk op de aangegeven leverdatum ter plaatse te zijn. De chauffeur maakt een foto van de levering. De pakbon laat hij achter in uw brievenbus. Indien u wel aanwezig bent dient u de goederen te controleren en voor goede ontvangst te tekenen. Controleer de maat en de kleur van uw bestrating voordat u een handtekening zet. Deze informatie staat over het algemeen op het pakket beschreven. 

Voor sierbestrating gelden geen vaste leverdagen. Onze transporteur stuurt een e-mail en/ of een sms wanneer uw transport wordt ingepland en bezorgd, hierin wordt ook een tijdvak aangegeven. Zorg alstublieft dat u bereikbaar bent op de door u opgegeven telefoonnummers!

Terug naar overzicht