Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Binnenvloeren

Binnen Vloeren Leggen - Eiken Parket Fineerparket Laminaat

Op deze pagina vindt u handige tips voor het leggen van eiken lamelparket en houten fineerparket vloeren. Ook voor advies over laminaat vloeren leggen in uw woning bieden onze tips uitkomst. U wilt een nieuwe laminaat of eiken parketvloer kopen? Gadero levert in heel Benelux onder voordelige Thuiswinkel Servicegaranties 1001 soorten binnenvloeren bij u thuis.

Gadero TV met handige tips & instructies voor het leggen van Parket! 

Komt u er niet uit met de Gadero leginstructies? Of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact op met onze vloer-adviseurs. We voorzien u graag van advies over het leggen van eiken houten parket vloeren maar ook over het installeren van een laminaat vloer met Klik-verbinding!

Vloeren Merken

Wist u dat Gadero voor zowel het laminaat als de eiken houten en visgraat parket vloeren enkel topmerken heeft geselecteerd? Zo bent u zeker van een A-kwaliteit vloer met een hoge fabrieksgarantie, kortom een levenlang woonplezier! Met merken als Quick Step, Floer en Meister is intensief huishoudelijk gebruik geen enkel probleem!

Eiken Houten Vloer Onderhouden

Advies over het onderhouden van uw eiken parket vloer? Lees onderhoudsadvies in ons blogartikel! We geven tips over het onderhouden van uw parket of visgraat vloer maar ook over het reinigen van een houten vloer. Bovendien hebben we een aantal tips voor het voorkomen van schade aan uw eiken houten parket vloer! Bekijk ook onze aflevering van GaderoTV over het onderhouden van (fineer) parketvloeren.

Meer GaderoTV?

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klus videos ook op ons Youtube kanaal.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode