Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Heidepaars met deklaag

KOMO

Productnummer: EX18902   |     |   Luxe uitstraling   |   Uniek design

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 41,49 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Heidepaars met deklaag

  • Voorzien van deklaag
  • Met KOMO keurmerk
  • Zeer sterk, geschikt voor oprit
  • Vorstbestendig

Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Heidepaars met deklaag

Bent u van plan uw nieuwe bestrating in visgraat-/keperverband te leggen? Kies dan voor deze prachtige bisschopsmutsen voor een unieke en sfeervolle afwerking! Dit verband ziet er niet alleen erg sierlijk uit, het zorgt ook voor stevigheid en stabiliteit. Hierdoor is dit verband ook zeer geschikt voor opritten. Daarnaast hebben deze bisschopsmutsen een dikte van 8 cm en zijn ze voorzien van een deklaag. Deze eigenschappen zijn ook zeer gunstig voor oprit bestrating. Door deze dikte zijn de klinkers erg sterk en de deklaag zorgt voor kleurbehoud en dat ze amper slijten. Deze klinkers hebben hun naam te danken aan hun gelijkenis met de mijters van de geestelijke bisschop. 

KOMO

Het KOMO keurmerk staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken en wordt gegeven aan producten en processen die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen die de Nederlandse bouw opstelt. Deze eisen worden getest door onafhankelijke vertegenwoordigers en belanghebbenden. Producten met het KOMO keurmerk staan dus voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. 

Twijfelt u nog?

Bent u er nog niet over uit of dit de klinker is die u zoekt? Bekijk dan onze andere BKK/BSS klinkers en oprit bestrating om uw ideale klinker te vinden. Zoekt u nog terrastegels? Neem dan eens een kijkje bij onze betontegels en keramische tegels. Hier vindt u altijd wat u zoekt!

Als u nu besteld leveren wij binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland aan huis. Heeft u alle extra benodigdheden, zoals zand, voegmiddel en watergoten, gevonden? U vindt alle informatie hierover in onze klustips! Tevens vindt u hier handige stappenplannen en praktische tips die u helpen bij uw project!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Paars met deklaag Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Heidepaars met deklaag KOMO   |     |   Luxe uitstraling   |   Uniek design
€ 41,49 Per m2 incl. BTW