Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Rood met deklaag

Productnummer: EX99020 Luxe uitstraling   |   Uniek design

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 42,18 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Rood met deklaag

  • Met deklaag
  • Met KOMO keurmerk
  • Zeer sterk, geschikt voor oprit
  • Vorstbestendig

Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Rood met deklaag

De bisschopsmutsen van Excluton geven uw bestrating in visgraat-/keperverband een unieke en sierlijke karakter. Door deze mooie, rode kleur geven ze ook nog eens een warme uitstraling. U kunt deze klinkers gebruiken om uw terras of looppad aan te leggen, maar ook op uw oprit doen ze het goed. Ze zijn namelijk 8 cm dik en hebben een deklaag, waardoor ze kleurhoudend zijn en amper slijten. Het visgraat-/keperverband zorgt voor een erg stabiele en stevige bestrating, wat wordt nog eens wordt versterkt door de dikte van de klinkers. De naam bisschopsmutsen verwijst naar de mijter van de geestelijke bisschop. 

KOMO

Het KOMO (Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken) keurmerk staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Deze producten worden beoordeeld door onafhankelijke vertegenwoordigers en belanghebbenden die toetsen of deze klinkers voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw. 

Op zoek naar iets anders?

Is dit niet de steen waar u naar zocht? Bekijk dan ook onze BKK/BSS klinkers en oprit bestraling. Zoekt u toch terrastegels? Dan verwijzen wij u graag naar onze betontegels, keramische tegels en natuursteen tegels

Heeft u alle extra benodigdheden, zoals zand, watergoten en voegmiddel, toegevoegd aan uw winkelmandje? U leest hier alles over in onze klustips! Tevens helpen we u hier op weg met uw project met uitgebreide stappenplannen en handige tips.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Rood met deklaag Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Rood met deklaag Luxe uitstraling   |   Uniek design
€ 42,18 Per m2 incl. BTW