Black Friday 2022 korting bij Gadero

Voor u het weet is het zover: Black Friday! Omdat wij één dag met korting te weinig vinden, loopt deze actie meerdere dagen op een nader te bepalende datum in 2022. In aanloop naar deze dag hebben wij de beste acties op een rij gezet, zodat u al onze aanbiedingen overzichtelijk op één pagina ziet. De korting geldt op geselecteerde prefab (kant-en-klare) blokhutten, sauna's, overkappingen en thuiskantoren (zie onder). Tevens kunt u alleen kiezen uit producten die direct uit voorraad leverbaar zijn.

De kerstdagen naderen en daarom bieden wij met Black Friday echte kerstbomen met korting en veel voordelige houten kerstbomen aan. Ideaal als u nog een prachtige kerstboom zoekt. Maar ook voor overkappingen, blokhutten en carports kunt u tijdens Black Friday bij Gadero terecht. Gebruik de kortingscode blackfriday10. Check naast onze Black Friday actie op de pagina ook onze SALE items. 

Korting blokhut

Bij Gadero ontvangt u tot maar liefst 10% (!) korting op geselecteerde producten uit ons assortiment. Op deze pagina vindt u overkappingen, blokhutten maar ook houten kerstbomen

Deze actie loopt  op een nader te bepalen datum in 2022.

*Disclaimer. De producten die u op deze pagina vindt, behoren tot deze kortingsactie. Uiteraard geldt deze actie alleen voor producten die op voorraad zijn. Losse palen en balken vallen niet onder deze actie. Speeltoestellen zijn uitgesloten van deze actie.

blokhut-dellinger

Met de Black Friday kortingen van Gadero maakt u de beste deal. Kunt u alvast inspiratie gebruiken? Klik op onderstaande video's of bekijk onze handige montagetips.

Heeft u een prachtig houtpakket gekocht en laat u graag het werk uit handen nemen? Kies dan voor de Gadero montageservice!

Blokhut Hildegard

Overkapping Freddy 

Standaard pipowagen

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode