Profiteer van onze Black Friday korting! Koop uw kerstboomversiering voordelig bij Gadero. Ook houten kerstbomen, kerstverlichting en andere sfeerverlichting is nu in de aanbieding bij Gadero. Onze Black Friday Sale beperkt zich niet alleen tot kerstartikelen. Blokhutten, overkappingen, binnenvloeren, vlonderplanken en sierbestrating vindt u ook in de uitverkoop. En u hoeft niet eens te wachten tot Black Friday om uw slag te slaan! Bij Gadero begint de actie nu al, zodat u extra lang kunt profiteren van onze aanbiedingen. Bovendien leveren wij de meeste producten binnen 24 uur.

kortingsbanner gratis ondervloer

Black Friday Sale

Black Friday is de beste dag om koopjes in te slaan! Ook bij Gadero. In aanloop naar deze dag hebben wij de beste Black Friday Deals op een rijtje gezet, zodat u al onze aanbiedingen overzichtelijk op één pagina kunt vinden. De kerstperiode komt er bijna aan, daarom bieden wij met Black Friday veel voordelige kerstballen, kerstbomen en kerstverlichting. Ideaal als u nog een voordelige kerstboom zoekt voor de kerst. Maar ook voor andere producten, zoals goedkope overkappingen, blokhutten, binnenvloeren en sierbestrating kunt u tijdens Black Friday bij Gadero terecht. Lees ook meer over Black Friday in onze blog.

Benieuwd wat u allemaal met onze kerstversiering kunt doen? Lees onze klustip: Echte kerstboom versieren.

Black friday kerstboom aanbiedingen

Black Vouchers

Ontdek ook onze Black Vouchers! Hierbij koop u nu een tegoedbon, om volgend jaar in onze webshop uit te geven. Deze cadeaubonnen koopt u voordeliger dan de waarde van de voucher, zodat u volgend jaar uw producten als het ware met korting koopt. Bijvoorbeeld: U betaalt €225,- voor een black voucher met een waarde van €250. Een perfect cadeau voor uzelf of voor iemand anders die volgend jaar van plan is om de tuin of binnenvloer eens grondig aan te pakken! Black vouchers zijn verkrijgbaar tot 29 november 2019.

Zit er tussen deze mega aanbiedingen niet wat u zocht? Bekijk dan ook onze andere scherpe aanbiedingen
 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode