08 apr Vloeren

Een betonlook vloer

Bent u op zoek naar een mooie vloer met betonlook? Bij Gadero zijn er verschillende betonlook vloeren. Vaak wordt er gedacht dat deze vloeren alleen maar gietvloeren kunnen zijn, maar niets is minder waar. Er zijn ook prachtige, stoere betonlook vloeren van Plak PVC of zelfs Click PVC. Deze robuuste vloeren geven uw interieur een opvallend karakter. Wilt u weten welke betonlook vloeren er zijn? We zochten het voor u uit.

Industriële vloeren 

Een vloer met een industriële uitstraling, zo worden betonlook vloeren ook wel genoemd. De vloeren zijn daarom populair bij klanten met een industrieel interieur. Deze woonstijl is immers gebaseerd op de 'industrie' en heeft kenmerken van een fabriek. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van staal, robuuste meubels en een betonlook vloer. Een betonlook vloer is een vloer met veelal grijstinten, het liefst een groot formaat (plank of tegel) en een stoer uiterlijk.

Tip

Onder de verschillende vloeren categorieën kunt u ook filteren! Zo kunt u bijvoorbeeld onder de categorie Click PVC de vloeren filteren op Betonlook. U ziet vervolgens alle vloeren onder Betonlook Click PVC. Super handig!

Solcora PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue

Betonlook vloeren bij Gadero

Bij Gadero zijn er betonlook vloeren van bekende merken als Floer, mFLOR, Quick Step en Fesca. Er zijn zowel Plak PVC vloeren als Click PVC vloeren die een zeer realistische betonlook hebben. Daardoor is de keuze ruim! Ben je benieuwd wat het verschil is tussen verlijmd PVC en klik PVC? Lees het blog!

We hebben 3 betonlook collecties voor u uitgelicht.

Het merk Floer heeft onder de naam Tegel Click PVC een prachtige collectie uitgebracht. De betonlook vloeren zijn eenvoudig te plaatsen door de handige klikverbinding. De vloeren liggen erg stabiel doordat deze uit steen mineralen bestaan, ook wel Rigid Core genoemd. De Click PVC vloeren zijn 100% waterbestendig, hebben een extra sterke slijtlaag en zijn te gebruiken voor zowel commercieel als industrieel gebruik.

Ook het merk Quick Step heeft een aantal mooie Click PVC vloeren, zoals de Livyn Ambient Click Beton Warmgrijs. De vloer is onderhoudsarm, 100% waterbestendig en zeer slijtvast. De vinyl vloeren hebben natuurlijke karakteristieken in het design die voelbaar zijn in de toplaag. De collectie bestaat uit betonlook kleuren.

Met de naam Solcora Nuance heeft het merk mFLOR een nieuwe Tegel PVC collectie. De tegels van 90,7 x 45 cm zijn van groot formaat waardoor de robuuste look wordt benadrukt. De vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd en zeer geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn deze vloeren, zoals alle PVC vloeren, zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
 

Quick Step Livyn Ambient Click Vibrant Mediumgrijs


Wilt u meer betonlook vloeren bekijken?

Bekijk hier de Betonlook Click PVC vloeren. Liever een plak PVC vloer? Ontdek de Betonlook Plak PVC. Liever een robuuste, stoere laminaat vloer? Bekijk het gehele assortiment binnenvloeren hier.