21 sep Awards Gadero

Help Gadero Website van het Jaar winnen!

Feest! We zijn genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Lifestyle, Home & Living. Nu vinden wij de nominatie alleen al een hele eer, maar we zouden natuurlijk ook graag de titel in ontvangst nemen. Hier kunt u ons bij helpen! Stem op Gadero.nl en maak zelf ook kans op leuke prijzen, zoals een Sonos PLAY:5 speaker, een Bol.com cadeaukaart van 100 euro of een hotelovernachting. Stemmen is al in een halve minuut gedaan!

Met uw stem helpt u Gadero aan de overwinning! Meer weten over de Website van het Jaar verkiezing? Lees dan verder.

Nominatie Gadero.nl 

Gadero is natuurlijk niet voor niets genomineerd voor deze award! Waarom Gadero kans maakt op deze prijs? Wat dacht u van onze vele montagevideo's op Gadero TV? Veel van onze klanten hebben hun tuinproject gemaakt met behulp van de handige tips van Ronny of Henk Jan. Met jaarlijks 3 miljoen views hebben we al heel wat klussers geïnspireerd om het zelf te doen. 

Voordelen van Gadero

Daar houdt Gadero niet op. Naast onze video’s hebben we ook veel handige klustips, waardoor onze klanten zelf hun droomproject kunnen realiseren. Ook bieden we rekentools voor het berekenen van de benodigde materialen. Onze website bevat 14.000 pagina’s met uitgebreide unieke content en wij streven ernaar altijd eerlijk te zijn. Zo vindt u bij ons ook altijd de nadelen van een product. Genoeg reden dus om op Gadero te stemmen.

Nog niet overtuigd? In deze video lichten we toe waarom Gadero een terechte kanshebber is:

Website van het Jaar verkiezing

Via de Website van het Jaar verkiezing laat het Nederlandse publiek laten weten wie ze de beste en meest populaire website vinden. Er zijn 39 categorieën waarin verschillende website genomineerd zijn. Door te stemmen kunnen gebruikers laten weten wat ze vinden van de inhoud, navigatie en het ontwerp van de website. In iedere categorie zijn 2 prijzen te verdelen: De Beste en de Populairste Website van het Jaar. Emerce organiseert, in samenwerking met Multiscope, De Website van het Jaar-verkiezing. Het is een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. 

Stem op Gadero
 
U kunt stemmen van 3 september tot en met 16 oktober 2020. Breng uw stem uit en laat ons weten wat u vindt!