27 dec Kerst

Kersttrends van 2020

We kunnen gerust zeggen dat 2020 een heftig jaar was en we zijn toe aan een onbezorgd kerstfeest. Kerst gaat over tradities, we houden ervan om elk jaar dezelfde dingen te doen, hetzelfde soort kerstdiner, dezelfde groep mensen om ons heen. In tijden waarin veel onzeker is, is het fijn je vast te kunnen houden aan deze tradities. De kerstdecoraties worden elk jaar opgeslagen om het volgende feestseizoen weer uitgepakt en opgehangen te worden. Het zal je niet verbazen dat de trends in de kerstversiering niet veel veranderen. De thema’s blijven nagenoeg hetzelfde als voorgaande jaren; Winters, Traditioneel en Out of the box. 

Winters thema

In het winterse thema zien we veel koele kleuren, maar ook bosdieren en natuurlijke elementen. Een houten kerstboom met theelichthouders en een egeltje, eekhoorntje of rendier. Ondanks de verschillende uitgesproken kleuren die gebruikt worden past dit thema in alle interieuren of bedrijven. Het geeft een ultiem kerstgevoel en door de winterse uitstraling is het niet erg de decoraties wat langer na de kerst te laten staan. Onmisbaar bij dit thema zijn de besneeuwde kunstkerstbomen. 

Traditionele kerst

Traditioneel is het meest voorkomende thema en wordt veel gebruikt bij bedrijven. De gebruikte kleuren rood, goud en zilver. Originele notenkraker poppen, grote groene kerstbomen versierd met mooie verlichting, kerstballen, draaddeco’s en bloemen. Trend in dit thema is dat we steeds groter gaan. De kerstboom mag groter, de kerstversiering kan niet achter blijven. Met kerstballen van 10 tot 15 cm maakt u een statement met uw kerstboom. De kunstkerstboom met net echte takken past perfect bij het traditionele thema. 

Out of the box

Het speelse thema is erg groot, want daar kunnen verschillende kleurenpalletten onder vallen. In grote lijnen zien we gekke figuren, excentrieke decoraties, vooral geen gewone kerstballen. Kiest u voor dit thema? Denk dan vooral out of the box. In een restaurant een kerstboom plaatsen die volledig versiert is met eten (handgeblazen decoraties) en champagne glazen of in een kinderkledingwinkel guirlandes met disneyfiguren of andere gekke figuren.

Zoekt u passende kerstversiering voor uw bedrijf of winkel? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag met een passend advies en geven een offerte op maat.

Bij Gadero koopt u uw houten kerstboom, echte kerstboom, of kunstboom die net echt lijkt. Daarnaast breiden we ons assortiment uit met grote kerstballen, traditionele kerstversiering en levensgrote notenkraker poppen.