17 aug Vloeren

Ontdek de charme van eiken houten vloeren

Bij Gadero houden we van hout! Daardoor hebben we ook een enorme liefde voor houten vloeren. Ontdek de charme van een eiken houten vloer. Het uiterlijk en de sfeer van hout, wie hou(d)t daar nou niet van? 

In deze blog vertellen we meer over de ruime keuze in eiken houten vloeren en waarom de liefde voor parket vloeren zo groot is.

De ruime keuze in houten vloeren

Door verschillende populaire vloeren merken zoals Fesca, Meister en Floer worden prachtige eiken houten parket vloeren aangeboden bij Gadero. Het uiterlijk van een eiken houten vloer hangt af van de behandeling en/of olie. Wilt u een donkere eiken houten visgraat vloer? Dan worden de vloerdelen behandeld met een donkere olie. Liever een eiken parket vloer in een onbehandelde stijl? In dat geval kan de vloer transparant geolied worden. Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar er is veel meer mogelijk! Van donker naar licht en alles daar tussenin. Hierdoor is er een ruime keuze in houten eiken vloeren.

De liefde voor eiken parket vloeren

Houten vloeren blijven altijd een speciaal product. De liefde voor eiken parket vloeren is al eeuwen oud, vroeger werden deze vloeren vooral gezien in paleizen, landhuizen of statige grachtenpanden. Wat er zo mooi is aan een houten vloer? Een eiken parket vloer leeft, het design en uiterlijk van een opzichzelfstaand vloerdeel is bij geen plank hetzelfde. Van een donkere eiken vloer naar wit geolied parket, van een robuuste structuur met veel noesten naar een vloer met rustige structuur en minimale noest. Van rechte eiken planken tot aan eiken houten visgraat vloeren. Alles is mogelijk. De sfeer van een eiken parket vloer is niet te overtreffen. De structuur van een houten vloer, de noesten en uitstraling zorgen voor een natuurlijke en luxe sfeer in jouw huis.

Donkere visgraat eiken parket vloer

Eiken houten vloeren bij Gadero

Toonaangevende vloerenmerken als Floer, Quick Step, Fesca en Meister bieden prachtige eiken houten vloeren bij Gadero aan. Bent u op zoek naar een eiken houten vloer en aan het oriënteren in houtstructuur, behandelingen en oliën? Lees alles over de eiken parket vloeren behandelingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de talloze mogelijkheden in eiken houten parket vloeren? Neem contact op om een uitgebreid en persoonlijk advies te ontvangen.

Bent u op zoek naar iets unieks? Stel uw eigen vloer samen! De eiken houten parket vloeren van het Nederlandse vloerenmerk Floer zijn een maatproduct, dit betekent dat u verschillende behandelingen met elkaar kan combineren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een aantal verschillende houtsorteringen. Zo krijgt u een gepersonaliseerde eiken houten vloer, uiterst uniek!

Floer Eiken Houten Visgraat Vloer

Op zoek naar een budget eiken houten vloer?

Ook daarvoor kunt u terecht bij Gadero. We verkopen onder het kopje Budget Parket vloeren, zo creëren we voor iedere portemonnee de mogelijkheid tot een houten vloer. Benieuwd naar één van de vloeren? Bekijk alle mogelijkheden en bestel een proefstaal (via de productpagina van de vloer zelf). Vragen? Neem contact op met onze binnenvloeren specialisten, bereikbaar via de klantenservice. Zij kunnen u uitgebreid adviseren. Bekijkt u de mogelijkheden liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom te Breukelen! 

Liever een vloer met minder onderhoud? Bekijk het volledige assortiment laminaat vloeren. Daarnaast kunt u ook terecht bij Gadero voor een groot aantal Plak PVC en Click PVC vloeren. Lees meer Vloeren blogs of bekijk het volledige assortiment binnen vloeren bij Gadero.