16 jun Vloeren

Wat zijn de voordelen van een visgraat laminaat vloer?

Wanneer u op zoek gaat naar een vloer zult u ontdekken dat er enorm veel keuze is. Er zijn immers veel verschillende vloeren waar u uit kunt kiezen. Deze vloeren kunnen van elkaar verschillen qua kleur, afmetingen, materiaalsoort, patroon, doe-het-zelf vloeren en nog veel meer. Daarom willen we het wat makkelijker voor u maken en schrijven we geregeld artikelen om de voordelen van bepaalde vloeren te belichten. Alles om uw keuze eenvoudiger te maken. Deze keer in vloeren blogs: wat zijn de voordelen van een visgraat laminaat vloer?

De voordelen van visgraat laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn nog steeds ongekend populair onder onze klanten. Naast dat lamel parket vloeren, click PVC vloeren en plak PVC vloeren veel verkocht worden, zijn laminaatvloeren niet meer weg te denken. Bij Gadero bieden toonaangegevende vloer merken als Quick Step en Floer deze prachtige laminaat vloeren aan. Floer heeft prachtige visgraat laminaat vloeren en Quickstep bijzondere Hongaarse punt laminaat vloeren. Het ontdekken waard! Maar wat zijn de pluspunten? We hebben alle voordelen van deze visgraat laminaat vloeren op een rijtje gezet.

Doe-het-zelf vloeren

Het eerste voordeel van een visgraat laminaat: ze zijn eenvoudig zelf te leggen! Dit wordt gezien als een groot voordeel van visgraat laminaat vloeren. Dankzij de handige klikverbinding kan ook de niet ervaren doe-het-zelver deze vloeren gemakkelijk zelf leggen. Om het extra eenvoudig te maken krijgt u bij een vloer van Floer een gratis starterskit bij de visgraat laminaat vloeren bijgeleverd. Speciaal ontwikkeld om u een eindje op weg te helpen. Wilt u de hongaarse punt vloeren zelf leggen? Deze vloeren hebben een Uniclick verbinding en zijn daardoor ook zeer eenvoudig zelf te leggen.

Zien hoe eenvoudig deze vloeren te leggen zijn?

Bekijk hier in Gadero TV aflevering #148 hoe eenvoudig deze vloeren gelegd kunnen worden.

 

De stabilteit van visgraat laminaat

Naast dat de vloeren eenvoudig te leggen zijn, draagt de klikverbinding ook enorm bij aan de stabiliteit van deze visgraat laminaat vloeren. Door de handige klikverbinding worden de plankdelen extra strak op zijn plaats gehouden waardoor kiervorming bij deze visgraat laminaat vloeren niet voorkomen*! 

Extra sterke kwaliteit

Een ander voordeel van deze visgraat laminaat vloeren is dat ze van een extra sterke kwaliteit zijn gemaakt. De vloeren zijn extra beschermd tegen vuil en bestand tegen een huishouden met kinderen en/of huisdieren. De vloeren van Floer zijn extra dik van 1,2 cm en zijn zeer krasbestendig. Hierdoor krijgt u een extra lange garantie van 35 jaar bij deze prachtige patroonvloeren! De hongaarse punt laminaat vloeren van Quickstep zijn 0.8 cm dik en klanten ontvangen hier 25 jaar garantie bij.

Eenvoudig in onderhoud

Wie wil er nou niet een eenvoudig te onderhouden eiken visgraat vloer? Deze laminaat patroon vloeren zijn zeer gemakkelijk te reinigen. Wilt u precies weten hoe u een visgraat vloer moet onderhouden en reinigen of 8 tips over het schoonmaken van een laminaatvloer? Lees de artikelen. Ondanks dat deze visgraat vloeren een zeer realistische houtlook hebben, vragen deze vloeren niet om olie onderhoud. Een groot voordeel ten opzichte van eiken houten vloeren!

Prachtige eiken structuur

De visgraat laminaat vloeren hebben vele voordelen waardonder het prachtige uiterlijk! De planken hebben een prachtige eiken stuctuur, welke ook voelbaar is in de plank. Dit geldt ook voor de Hongaarse punt laminaat vloeren. De vloeren zijn niet de onderscheiden van echte houten vloeren.

Legmogelijkheden

Wist u dat de laminaat vloeren ook andere legmogelijkheden hebben? Zo zijn de visgraat laminaat vloeren ook te leggen in onderstaande opties!

Installatiemogelijkheden van Floer de voordelen van visgraat laminaat vloeren

Ook de Hongaarse punt laminaat vloeren van Quickstep zijn op verschillende mogelijkheden te leggen, zoals het voorbeeld hieronder.

Vloer Hongaarse punt patroon vloeren legmogelijkheden

Veel keuze in kleur

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een visgraat laminaat vloer! De enorme keuze in kleuren. Een witte visgraat vloer? Of liever een onbehandeld eiken kleur? Durft u donker visgraat laminaat? Bij Gadero hebben we diverse visgraat laminaat vloeren in verschillende kleuren voor u beschikbaar. Hierdoor is de kans groot dat uw favoriete kleur er ook bij zit. Alle visgraat laminaat vloeren zelf bekijken?

Verhuizen? Neem uw vloer mee

Als u gaat verhuizen kan het visgraat laminaat gewoon met u mee. Dankzij de handige klikverbinding kan de vloer uit elkaar worden geklikt en weer worden gelegd in een nieuwe woning. Handig en zo kunt u nog langer van uw vloer genieten!

Nu u op de hoogte bent van alle belangrijkste voordelen van een visgraat laminaat vloer, wordt het tijd om de vloeren in het echt te bewonderen. Alle visgraat laminaat vloeren van Floer zijn in onze showroom te zien in Breukelen. Met voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers tijd voor u kunnen vrij maken en u kunnen helpen. Het is ook mogelijk om een proefmonster te bestellen (zie productpagina's) voor een beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Floer Visgraat Laminaat vloeren wat is het voordeel van een visgraat laminaat vloer

*Indien de vloer op de juiste manier is gelegd, de juiste ondervloer is gebruikt, er in de ondergrond geen oneffenheden of hoogteverschillen zitten, er geen sprake is van (langdurige) plasvorming of wisselende temperaturen in de woning zal de vloer stabiel en zonder kiervorming blijven.