Logo Gadero
service
Blog

Welke vloer is geschikt voor een kantoor ruimte?

Gadero logo
Geschreven doorAnne
Geplaatst21-12-2020

Thuiswerken stond de afgelopen maanden centraal en dit zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even zo blijven. Bij Gadero hebben we verschillende thuiswerkplekken van klanten voorbij zien komen. Er zijn handige werk plekken gecreëerd, in en om het huis heen. De één aan de keukentafel met een laptop en de ander maakte een fijne, permanente thuiswerk plek. Zo zijn er thuiswerk plekken gemaakt in één van onze blokhutten. Ideaal! Gaat u een thuiswerk plek maken en wilt u weten welke vloer hiervoor geschikt is? Of gaat u binnenkort met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw kantoorpand? Benieuwd naar welke vloer u kunt gebruiken voor een kantoor ruimte? U leest het hier.

Floer ComfyClick Tegel PVC Vaalserberg Donkergrijs

De perfecte vloer voor uw kantoor

De perfecte vloer voor uw kantoor hangt af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wilt u gaan voor de zakelijke en commerciële uitstraling? Of neigt u meer naar een warme sfeer? Daarnaast hangt de juiste keuze af van wat er van de vloer wordt verwacht. Wordt er dagelijks door tientallen of meer mensen gebruik van gemaakt? Zoals van een vloer in een sportschool of winkel? In dat geval wordt er meestal gekozen voor een PVC vloer. Of werkt u vanuit huis en gaat u een nieuwe werkplek aan huis creëren? Door het enorme aanbod vloeren is er een ruime keuze beschikbaar. 

De juiste werkomgeving met een goede vloer

Een prettige werkplek is belangrijk. Het inspireert en geeft rust zodat u aandachtig met uw werkzaamheden bezig te zijn. Doordat er in een kantoorruimte veel wordt verwacht van een vloer is een kwalitatief goede vloer van belang. U zult er veel tijd doorbrengen en het is bepalend voor de uitstraling van professionaliteit. Daarnaast moeten de vloeren geschikt zijn om op te werken. Dit doet u door te letten op de gebruiksklasse van een vloer. Hierdoor weet u exact of de vloer waar u geïnteresseerd in bent geschikt is voor commercieel of zelfs industrieel gebruik. 

Floer Tegel PVC Rookwit Beton

Welke vloeren worden vaak in een kantoor gebruikt?

Bij (grote) bedrijven wordt er vaak gekozen voor PVC vloeren. Dit komt doordat deze vloeren uiterst strak liggen op de ondergrond, van hoge kwaliteit zijn en een zakelijke uitstraling hebben. In kantoren en bedrijfsruimtes wordt er vaak gekozen voor betonlook vloeren, zoals plak PVC tegels. Deze tegel vloeren geven een commercieel pand een strakke uitstraling en zijn mede daardoor een populaire kantoorvloer. Een bedrijfspand heeft een vloer nodig die eenvoudig te onderhouden is, gemaakt van een sterk materiaal en een goede slijtlaag heeft. Vloeren met een industriële look worden daarom vaak gekozen. Wist u dat er ook betonlook click vloeren beschikbaar zijn? Bekijk het hele aanbod.

Maak uw kantoor huiselijk

Werkt u niet vanuit huis maar wilt u uw nieuwe kantoor ruimte wel huiselijk laten voelen? Naast vloeren met een industriële look zijn er uiteraard nog tal van mogelijkheden. Bent u op zoek naar een vloer dat huiselijk en sfeervol oogt? Kies voor een lamel parket vloer voor een stijlvol en luxueus gevoel. Wellicht heeft u er niet direct aan gedacht maar een eiken parket vloer is er zeker geschikt voor! Door de luxe uitstraling en de duurzaamheid van deze vloeren geeft het de perfecte uitstraling aan uw klanten af. Ontdek de charme van eiken parket vloeren.

Liever een vloer met dezelfde uitstraling maar minder onderhoud? Visgraat laminaat vloeren zijn de juiste keuze! Hierdoor zal uw werkplek als sfeervol ervaren worden en maakt u uw kantoor warm en huiselijk. Door de ruime keuze in verschillende kleuren en het gebruiksgemak van deze vloeren zijn ze zeer gewild in een werkplek. Lees meer over de voordelen van een visgraat laminaat vloer.

Floer Visgraat Laminaat Creme Eiken Vloer

Heeft u de perfecte vloer voor uw thuiswerk plek of kantoor ruimte gevonden? En wilt u weten hoeveel vierkante meters u nodig heeft? Bereken het zelf! Twijfelt u nog over welke vloer u moet kiezen voor uw werkplek? En wilt u persoonlijk advies aan de hand van uw situatie? Neem contact op met de klantenservice. Lees meer blogs van Gadero, kijk de binnen vloeren afleveringen bij Gadero TV of bekijk het volledige vloer assortiment.

Mis niets van Gadero! Blijf op de hoogte van de laatste trends, tips en acties

Bij Gadero is het motto duidelijk: buiten genieten, binnen handbereik. Blijf op de hoogte via onze sociale media platforms. Bekijk de mooiste sfeerfoto's via onze Instagram pagina, doe inspiratie op voor uw schutting of vlonder via Pinterest, ontdek leuke feitjes en speciale acties via Facebook en abonneer u op Gadero TV voor doe-het-zelf klustips, product spotlights en meer!