07 mei Vloeren

4 voordelen van Quick-Step laminaat

De naam Quick-Step is een A-merk in de wereld van laminaat.

Dit komt onder andere door de volgende 4 voordelen van Quick-Step:

  1. De vloeren zijn waterbestendig, dus ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken.
  2. De planken zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen kopers jarenlang genieten van hun vloer.
  3. Onze Quick Step laminaat vloeren lijken net echt op eiken parket vloeren.
  4. Iedereen kan vloer leggen met de planken van Quick-Step.

In dit artikel leggen we elk voordeel uitgebreid uit.

1. Geschikt voor vochtige ruimtes

Water gemorst, geen probleem. De Quick-Step laminaat vloeren hebben een waterbestendige toplaag tot in de groeven. We noemen deze vochtbeschermende laag HydroSeal coating. Dit maakt ook schoonmaken en onderhouden erg gemakkelijk voor u. Een vochtig doekje over de vloer heen is vaak al voldoende. Deze waterafstotende vloeren zijn geschikt voor vochtige kamers in het huis, zoals de keuken. De volgende Quick-Step laminaat vloeren collecties zijn voorzien van de HydroSeal coating:  Classic, ElignaImpressive, Impressive Ultra, Majestic en Signature.

 

2. Duurzame vloeren

Naast de HydroSeal coating heeft de Quick-Step laminaat vloeren nog een speciale toplaag, genaamd Scratch Guard. Deze laag maakt de planken zeer krasbestendig en duurzamer dan het gemiddelde laminaat. Dankzij deze bescherming kunt u vele jaren van uw Quick-Step vloer genieten. Tevens is dit een van de redenen waarom we een garantie tot 25 jaar kunnen geven. Daarnaast vallen de planken van Quick-Step onder laminaat gebruiksklasse 32, dit betekent dat de vloeren geschikt zijn voor intensief gebruik. Denk hierbij huishouden met kinderen, huisdieren en/of veel huisbezoeken. Maar ook bedrijfspanden.

 

3. Het beste van twee werelden

De planken van Quick-Step hebben de voordelen van zowel laminaat als eiken parket vloeren. De pluspunten van laminaat zijn: het is licht, waterbestendig, sterk, duurzaam en kan met vloerverwarming gecombineerd worden. Daarnaast is de houtstructuur op het laminaat zo realistisch dat het (bijna) niet te onderscheiden is van een echte parketvloer. Dit alles zonder benodigde onderhoud die nodig is bij een parketvloer.

 

4. Het veelzijdigheid van Uniclic

Iedereen kan vloer leggen met het laminaat van Quick-Step! Het vloeren merk heeft een eigen bevestigingssysteem ontwikkeld, genaamd Uniclic. Met dit systeem heeft u 3 opties voor het verbinden. Het maakt leggen niet alleen makkelijk, maar ook mogelijk in het kleinste en moeilijkste hoekje van de kamer. Ook sluit het laminaat naadloos op elkaar aan. Hierdoor kunnen er geen vuil en vocht tussen de planken komen. We hebben instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Liever uw vloer door onze vloerspecialisten laten leggen, maak dan gebruik van onze legservice.

 

Dit waren de 4 voordelen van Quick-Step laminaat. Nog niet helemaal overtuigd en/of wilt u het laminaat in het echt zien? Dat kan! Wij hebben een showroom in Breukelen of Meppen. De showroom in Breukelen is alleen open op afspraak. Heeft u vragen? Neem contact op met de specialisten van onze afdeling binnenvloeren.

Naast Quick-Step kunt u ook bij Gadero terecht voor andere vloeren merken met vergelijkbare voordelen. Voor wie een robuuste en extra brede laminaat vloer zoekt is bij Floer aan het juiste adres. Het Nederlandse merk biedt unieke vloeren aan in de collecties Floer Steden Laminaat en Floer Landhuis Laminaat. Of ontdek de vloeren collecties zoals MeisterDesign Laminaat LL 150, MeisterDesign LL 250 van Meister, met ook een waterbestendige coating en verschillende afmetingen.